Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΞΑΝΘΗΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ, ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΑΠΑΝΤΕΣ! ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ, ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΑΠΑΝΤΕΣ! ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΣΚΕΦΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


2 σχόλια

  1. Συγχαρητήρια και η επόμενη πορεία στον ΕΧΙΝΟ ΞΑΝΘΗΣ μέρα Παρασκευή την ώρα που ο Ιμάμης Φωνάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά, ψυχραιμία με τα συνθήματα. Νομίζω ότι πιο χρήσιμο θα ήταν μία παρέλαση με πατριωτικά τραγούδια, παρά να βρίζουμε τους τούρκους. Που επειδή ζω στην Ξάνθη μπορώ να σας πω ότι οι περισσότεροι από αυτούς, ούτε που ασχολούνται με τα περι τουρκίας και τέτοια. Άλλωστε αυτό το αποδεικνύουν τα φτωχά αποτελέσματα των δικών τους εθνικιστικών κύκλων στις πρόσφατες εκλογές.

    Μία παρέλαση με ελληνικές σημαίες και τραγούδια θα στήριζε και αυτούς τους ανθρώπους. Τώρα όμως τους φιτιλιάζεις, τους φοβίζεις και τους οδηγείς στην αγκαλιά των εθνικιστικών κύκλων του προξενείου.

    Ο ελληνικός στρατός όταν ήρθε για τα καλά σ' αυτή την περιοχή, έδειξε το καλύτερό του πρόσωπο, έκανε την αρχή και από εκεί και ύστερα ο δημόσιος μηχανισμός ακολούθησε την πεπατημένη εκείνης της πρώτης μεραρχίας. Γι αυτό η Ξάνθη έχει από τις καλύτερες δημόσιες υπηρεσίες.

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.