Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" ΛΕΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ;;; "Χρειαζόμαστε κάποιον που να μιλάει την ελληνική, αλλά να μην είναι με το μέρος των Ελλήνων&quo...

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ;;;

"Χρειαζόμαστε κάποιον που να μιλάει την ελληνική, αλλά να μην είναι με το μέρος των Ελλήνων"! Με αυτή τη φράση κορυφαίος αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης περιγράφει στο Reuters το σχέδιο που συγκεντρώνει όλο και περισσότερους υποστηρικτές και θέλει να υπάρξει ευρεία παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας, ώστε να προωθηθούν όλα όσα ζητούν οι δανειστές.


Δηλαδή ζητάνε έναν ξενόψυχο προδότη, δωσίλογο, ανάλογο με την κυβέρνηση Ράλληδων και Λογοθετόπουλων της Κατοχής! Κι εμείς απεργούμε μόνο για την εφεδρεία ή για τους μισθούς, αντί να απεργούμε για την εθνική ανεξαρτησία!

Το πρακτορείο τονίζει πως η ιδέα αυτή, δηλαδή να τεθεί η Ελλάδα υπό εποπτεία και να υπάρξει περιορισμός της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, έχει όλο και περισσότερους υποστηρικτές, όμως από ορισμένους ακόμα δεν έχει γίνει αποδεκτός γιατί έχει χαρακτηριστικά... αποικίας "και η αποικία έχει και εξεγέρσεις", όπως είπε χαρακτηριστικά ένας από αυτούς.


Βάσει της πρότασης, η προς το παρόν ολιγομελής ομάδα δράσης της Κομισιόν που βρίσκεται στην Αθήνα υπό τον κ. Horst Reichenbach θα στηριχθεί με στρατιές από εκατοντάδες τεχνοκράτες που θα έρθουν στην Ελλάδα, θα αποκτήσει ορισμένες εκτελεστικές αρμοδιότητες και θα έχει τον τελικό λόγο σε διάφορους τομείς όπως επί παραδείγματι στις αποκρατικοποιήσεις.


Πηγές του πρακτορείου Reuters αναφέρουν πως αν και ορισμένοι –κυρίως οι Ιρλανδοί– απορρίπτουν την πρόταση ως μία νέα μορφή αποικιοκρατίας, η ευρύτερη στήριξη ενισχύεται. "Ή θα γίνει αυτό, ή δεν θα λάβουν άλλα χρήματα" αναφέρει μία πηγή του Reuters προσκείμενη στις διαπραγματεύσεις και συμπληρώνει πως η ομάδα δράσης πρέπει να αναλάβει ορισμένες από τις λειτουργίες του κράτους.


"Το μέγεθος της παρέμβασης θα είναι άνευ προηγουμένου" αναφέρει Ευρωπαίος αξιωματούχος. Άλλος αξιωματούχος αναφέρει στο Reuters ότι υπάρχει η σκέψη για τη δημιουργία μόνιμου σώματος στην Ελλάδα που θα συνεχίσει το έργο του κλιμακίου της τρόικας.

"Χρειαζόμαστε κάποιον που να μιλάει ελληνικά, αλλά που να μην είναι με την πλευρά των Ελλήνων" αναφέρει ο αξιωματούχος, συμπληρώνοντας πως το σχέδιο "πρέπει να παρουσιαστεί προσεκτικά, ας το ονομάσουμε τεχνική βοήθεια... ή κάπως αλλιώς. Δεν μπορούμε να τους ποδοπατήσουμε. Θα υπάρξει μεγάλη αντίσταση. Η επίσημη εξουσία δεν θα είναι πλέον στα χέρια τους, οι Έλληνες πρέπει να το δεχθούν αυτό". Θα τα ανεχθούμε όλα αυτά;  defencenet.gr

7 σχόλια

  1. Άρα τα πάντα είναι ένα σχέδιο σε εφαρμογή και όλα τα υπόλοιπα (Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, υποστήριξη, ένωση κλπ.) είναι κουραφέξαλα. Πλακώστε τους πρασινοκοκκινομπλέ προδότες με όποιον τρόπο μπορείτε και όπου τους βρίσκετε. Δεν θα χάσουμε την Πατρίδα μας γι' αυτούς τους προδότες. Ο Γέρος του Μοριά διέταξε "μην μείνει τούρκος στον Μοριά μηδέ στον κόσμο όλον". Σήμερα το Τούρκος αντικαθίσταται με το πρασινοκοκκινομπλε πολιτικάντης" Η υπόλοιπη διαταγή μένει ως έχει!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ;
    ΤΟ ΠΑΣΟΚΑΛΗΤΑΡΙΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ.

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ
    1. Ο ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΗΤΑΝ ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 1919 ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ. ΟΤΑΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΕΣΩΣΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΤΑ ΞΙΦΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ, ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ - ΤΥΠΙΚΑ- ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ - ΤΕΛΟΣ Η ΦΥΣΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΤΑΝ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΫΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΕ@@@ΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ΄ΑΛΩΝΙ.
    2. Ο ΛΟΓΟΘΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΞΟΧΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΑΛΗΤΑΡΙΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ. ΑΥΤΟΣ ΘΕΜΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ "(ΑΛΕΞΝΔΡΑ, ΕΛΕΝΑ κοκ). ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΧΕ@@@ΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
    3. Ο ΡΑΛΛΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΥΘΗΚΕ ΑΙΜΑ ΤΟ 1909 ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ. ΑΝΕΛΑΒΕ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕ. ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ; ΑΝΕΛΑΒΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ. ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΓΑΠ (ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ)ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΙ ΕΑΜΙΤΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΓΑΝ ΚΕΦΑΛΙΑ.
    ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ - ΛΑΘΕΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ- ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΥΓ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΔΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΣΕΡΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΡΑΛΛΗΣ. ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Ανωνυμος.....Την Ελλαδα αγαπητε την κατεστρεψαν οι πολιτικοι της οικογενείας Παπανδρεου και κανενας αλλος΄. ΜΕ την προτροπη σου ''πλακωστε τους πρασινοκοκκινομπλε..'' ,σκεφτηκες τι προτεινεις? Προτεινεις εμφυλιο σπαραγμο. Αυτο χρειαζεται η Ελλαδα σημερα? Εναν εμφυλιο πολεμο? Καλα ειναι οταν αποφασιζουμε να πουμε κατι ,να σκεφτομαστε και τις συνεπειες που θα εχη για τον τοπο μας,αν πραγματικα τον αγαπαμε. Ανδρεας Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά έχουνε να φάνε όλοι τους... Ονειρεύονται ότι θα μας φάνε όπως έφαγαν την Αργεντινή.

    Σαν πολλοί χειρισμοί να γίνονται, σαν να μην τα καταφέρνουν λέω εγώ!

    Μ'αρεσει που λενε "η αποικια εχει και εξεγερσεις" Ναι λες και τωρα δεν θα γινει η εξέγερση! Την αποικια περιμέναμε;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ Δ Ε Ν ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΘΑ Ε Ι Ν Α Ι ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ Σ ΕΜΑΣ.ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΟΥΝ !! Λεγεται ΓΑΠ . Μιλα (αρκετα καλα) Ελληνικα και ειναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ εναντιον των ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ----------------
    Οι στρατιες τεχνοκρατων επρεπε να δουν που πανε τα χρηματα οταν τα δανειζαν στους προδοτοπολιτικους , και οταν ελθουν να δουν ποιοι τα εφαγαν , και οχι για να εισπραξουν απο τον Ελληνικο λαο ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ο Ελληνικος λαος θα νομισει οτι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ τα χρηματα που εδωσαν ΑΛΛΑ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ και θα βρεθουν στο χαντακι οπως ολοι αυτοι οι τυχαρπαστοι που στο διαστημα των ΑΩΝΩΝ την επιβουλευτηκαν.


    Μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Ελλάδα μπαίνει σε κατοχή και δεν υπάρχει η παραμικρή αντίδραση από το ΓΕΣ. Και μετά περιμένουμε ότι ο Στρατός θα σώσει την Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.