Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΩΡΟΙ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ!

Οι πιέσεις του βουλευτή Αχμέτ Χατζηοσμάν βρήκαν έδαφος και θα κατασκευαστούν χώροι προσευχής των μουσουλμάνων σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία τ...

Οι πιέσεις του βουλευτή Αχμέτ Χατζηοσμάν βρήκαν έδαφος και θα κατασκευαστούν χώροι προσευχής των μουσουλμάνων σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία της Θράκης.
«Έχουν το δικαίωμα στον πλαίσιο της ανεξιθρησκίας να λατρεύουν τον Θεό τους σε δύσκολες στιγμές οι συνοδοί των μουσουλμάνων ασθενών», σημείωσε στην εφημερίδα "Χρόνος" της Κομοτηνής, ο διοικητής Ηρακλής Χατζηνέστωρος.
Και ξαφνικά ο χώρος που φιλοξενούσε τον μηχανολογικό εξοπλισμό του τηλεφωνείου διαιρέθηκε στα δύο και προετοιμάζεται για να φιλοξενία χώρου προσευχής των μουσουλμάνων συμπολιτών που προσέρχονται στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο.
Τα στατιστικά στοιχεία αναφέρουν ότι κατά 80% οι ασθενείς και συνοδοί του Σισμανόγλειου είναι μουσουλμάνοι οπότε ανακύπτει η σχετική ανάγκη και στα θέματα της προσευχής. Το τεχνικό συνεργείο δουλεύει πυρετωδώς για την προετοιμασία του χώρου ενώ ανάλογες κινήσεις θα γίνουν σύμφωνα με πληροφορίες στα νοσοκομεία Διδυμοτείχου, Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης.
Ο χώρος είναι γύρω στα 10 τ.μ. και έχει την έγκριση της μουφτείας, αλλά και της μητρόπολης. Θα έχει δική του είσοδο και δεν επιβαρύνει κανένα από τους λειτουργικούς χώρους του νοσοκομείου.
«Δεν είχαμε αντίρρηση και οι μουσουλμάνοι συμπολίτες μας να προσεύχονται στον Θεό τους, έχουν το δικαίωμα να το κάνουν σε στιγμές δύσκολης ψυχολογίας και πίεσης, έχοντας τον δικό τους χώρο να τελέσουν το θρησκευτικό καθήκον» θα πει όταν ρωτήθηκε σχετικά ο διοικητής του νοσοκομείου Κομοτηνής Ηρακλής Χατζηνέστωρος. Το θρησκευτικό αυτό ισλαμικό προσκυνητάρι θα τεθεί άμεσα σε λειτουργία μετά τις υποδείξεις του μουφτή Κομοτηνής. Υπενθυμίζουμε ότι χώρο προσευχής των μουσουλμάνων είχε κάνει στο ιδιόκτητο κέντρο αποκατάστασης στην κλινική Αγ. Γεώργιος και Αγ. Μαρίνα ο Κων. Στασινόπουλος. Ανάλογα αιτήματα έχουν υποβληθεί και για άλλους δημόσιους χώρους, όπως και οι δικαστικές φυλακές Κομοτηνής.

"ΧΡΟΝΟΣ"

2 σχόλια

  1. Η γή των Θρακών, των Βαστάρνων, που πολέμησαν με φυλές απο κάθε μεριά του ορίζοντα, ακόμα και με όλα τα υπόλοιπα Ελληνικά φύλα περισσότερο απο κάθε άλλη πόλη κράτος, τώρα κινδυνεύει απο τους αθίγγανους της Άγκυρας.

    Άνδρες εκεί πάνω δεν έχει; Τί συμβαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά θα τραβηξουν οι Έλληνες απο την αδιαφορία των κομματοσκυλων της ΕΥΠ και την δειλία των Σερίφηδων της Κρατικής στις ακριτικές περιοχές !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.