Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΟΠΛΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΦΙΡΑΤ

Με βάση την Συριακή τηλεόραση δύο άτομα ονόματι Ομέρ Χαμουντί Νισρ και Ζεκί Χατζ Νετζίπ ομολόγησαν πως πυροβόλησαν ¨πολίτες και στρατιώτες¨...


Με βάση την Συριακή τηλεόραση δύο άτομα ονόματι Ομέρ Χαμουντί Νισρ και Ζεκί Χατζ Νετζίπ ομολόγησαν πως πυροβόλησαν ¨πολίτες και στρατιώτες¨ και ότι συνέστησαν ¨τρομοκρατική οργάνωση¨. Τα συγκεκριμένα άτομα ανέφεραν πως τα όπλα τους έχουν έρθει από Λίβανο και Τουρκία.

Οι ομολογίες που βγήκαν χτες το βράδυ στην συριακή τηλεόραση, σήμερα συμπεριλήφθηκαν και στο επίσημο πρακτορείο Σάνα. Ανάμεσα στις ¨ομολογίες¨ των παρουσιαζόμενων ως ¨τρομοκρατών¨ αυτών –για τους οποίους δημοσιεύτηκαν και οι φωτογραφίες τους- είναι πως μετείχαν σε πολλές δράσεις ενάντια σε πολίτες και στρατιώτες

…………..

Ο Νισρ λεέι πως ¨συνάντησα σε χωράφι τους Σαφάν Κεμάλ Νισρ, Μουχάμετ Νισρ……και Ιμπραχίμ Μαράτι, Όλοι είχαν στα χέρια τους Καλάσνικοφ. Σε εμένα μου έδωσαν μια καραμπίνα¨ και ισχυριζεται πως τα όπλα έφτασαν σε αυτούς μέσω Λιβάνου και Τουρκίας.

Ο Νετζίπ λέει πως μετά τις επιθέσεις που είχαν κάνει κατευθύνθηκαν στο Χουρμπατουλτζάβζ και από εκεί στα στρατόπεδα στην Τουρκία. Ο Νετζίπ λέει πως Τούρκοι έχουν αναλάβει το πέρασμα των ανθρώπων κα την μετάφορά τους με οχήματα στα στραπόπεδα.

Κουρδικό Πρακτορείο Φιράτ

17-10-2011 (ΠΗΓΉ)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.