Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ!

Ο κατά 25% Έλλην, κανακάρης της Μάργκαρετ, αποδεικνύει ακόμη μια φορά πως βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσί...


Ο κατά 25% Έλλην, κανακάρης της Μάργκαρετ, αποδεικνύει ακόμη μια φορά πως βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία. Για τα δυο χρόνια διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στην ιστοσελίδα του πρωθυπουργού (http://www.primeminister.gov.gr/2011/10/10/6654) αναφέρονται τα εξής:

"Πριν από λίγες μέρες η κυβέρνηση έκλεισε 2 χρόνια διακυβέρνησης, 2 χρόνια μεγάλης προσπάθειας και αγώνων για την αλλαγή της Ελλάδας και για την αποφυγή της χρεοκοπίας.

Σε αυτά τα 2 χρόνια, σε συνθήκες πρωτοφανούς κρίσης, έγιναν πολλά, σε όλους τους τομείς: στην οικονομία, την παιδεία, την προστασία του πολίτη, τη δημόσια διοίκηση, τον τουρισμό, την αυτοδιοίκηση, την υγεία, το πολιτικό σύστημα, το ασφαλιστικό, την αγροτική ανάπτυξη, κλπ.
Πολλά είναι όσα άλλαξαν και ακόμα περισσότερα όσα έχουν ξεκινήσει να αλλάζουν.
Όπως δήλωσε και ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στη ΔΕΘ, «Πριν από σχεδόν 2 χρόνια, ο Λαός μας ζήτησε να απελευθερώσουμε τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας από βάρη και δουλείες. Ζήτησε Επανάσταση. Την Επανάσταση του αυτονόητου!

Να κάνουμε όλες εκείνες τις μεγάλες τομές που θα επιτρέψουν στη χώρα μας να αξιοποιήσει τις μεγάλες δυνατότητές της. Αυτό κάνουμε. Αυτό προσπαθούμε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Να ξεφύγουμε όλοι από τους περιοριστικούς ορίζοντες του μικρόκοσμου μας και να κοιτάξουμε το κοινό μας συμφέρον. Το καλύτερο για όλους.»

Παρά τις μεγάλες δυσκολίες, η Ελλάδα είναι όρθια και προχωράει μπροστά, τα ελλείμματα και η σπατάλη μειώνονται συνεχώς, η κρατική διόγκωση περιορίζεται, οι εξαγωγές αυξάνονται, το ασφαλιστικό σύστημα είναι πια βιώσιμο, τα κλειστά επαγγέλματα ανοίγουν, η παιδεία αλλάζει με συναίνεση, οι Έλληνες αποκτούν πρωτοβάθμιο σύστημα υγείας, η αυτοδιοίκηση μεταρρυθμίστηκε και γίνεται πιο λειτουργική. Η Ελλάδα αλλάζει προς το καλύτερο και την αλλάζουμε μαζί.»

6 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ: ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ti πινεις αρχοντα και δε μας δινεις?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΛΑΜΕΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ......(ΠΑΙΣΙΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ Ή ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΉΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΞΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το παιδί κάτι πρέπει να παίρνει μαζί με την Αμερικάνα μάνα του! Μάς έχει φλομώσει στο ψέμα!! Ουστ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AXAXXAXAXAAXAAX ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ......
    ΑΧΑΧΑΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
    ΤΕΛΙΚΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ Κ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΛΑΓΑ ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ......

    ΖΟΥΡΑΣ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.