Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΩΣ ΞΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ

Οι Αλβανοί βιαστές με τα Καλάσνικοφ δεν θα είχαν προλάβει να κάνουν τον τελευταίο τους βιασμό στην Ηλιούπολη την περασμένη Κυριακή, αν δεν ...


Οι Αλβανοί βιαστές με τα Καλάσνικοφ δεν θα είχαν προλάβει να κάνουν τον τελευταίο τους βιασμό στην Ηλιούπολη την περασμένη Κυριακή, αν δεν ξεγλιστρούσαν οχτώ ημέρες πριν, κάτω από την μύτη των αστυνομικών που τους παρακολουθούσαν και τη στιγμή μάλιστα που ο ένας απ’ τους αυτούς, συνόδευσε το βασικό συνεργό του, στο Τμήμα Ασφαλείας Παγκρατίου για να δώσει το καθιερωμένο του «παρόν» καθώς ένα χρόνο πριν είχε συλληφθεί με χασίς και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

 Ο «συνοδός» ήταν ο Σωκράτης Μενίκος, που στον βιασμό που έγινε στις 9 Οκτωβρίου στην Ηλιούπολη, με θύμα 48χρονη μητέρα ξεστόμισε τη φράση « αφού κάναμε καλό μπάζο να το γλεντήσουμε …» την ώρα μάλιστα που στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν ο 15χρονος γιος της ανήμπορης να αντιδράσει μητέρας. Φράση μάλιστα που η καθηγήτρια όταν υποχρεώθηκε να υποστεί την δοκιμασία της «αναγνώρισης» των δραστών ζήτησε να την επαναλάβει ο 22χρονος για να βεβαιωθεί απόλυτα πως είναι ο ένας από τους δυο ληστές-βιαστές της. Η Real news φέρνει στο φως της δημοσιότητας το υπηρεσιακό έγγραφο που φανερώνει πως ο 22χρονος Αλβανός κακοποιός ήταν υπό στενή παρακολούθηση, μια εβδομάδα πριν το βιασμό της καθηγήτριας, αλλά τελικά τους ξέφυγε με «παπί» μαζί με τον συγκατηγορούμενό του. «Όπως εξακριβώθηκε –αναφέρει το έγγραφο, ντοκουμέντο της αστυνομίας- σε βάρος του β’ κατηγορούμενου Ερμίρ Μέτα, έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι εμφανίσεώς του την 1η και 16η ημέρα του μήνα στο Τ.Α Παγκρατίου, με την υπ’ αριθμ. 90/10 διάταξη του 28ου τακτικού ανακριτικού τμήματος Αθηνών για παράβαση Ν.3459/06 «Κώδικας Νόμων για τα Ναρκωτικά» Απογευματινές ώρες της 1-10 2011 εντοπίστηκε από αστυνομικούς της υπηρεσίας μας ο β’ να επιβαίνει ως συνεπιβάτης στην υπ’ αριθμ. ΧΖΟ-Ο780 δίκυκλη μοτοσυκλέτα, ιδιοκτησίας του Σωκράτη Μενίκου Ε’ κατηγορούμενου, με οδηγό αυτόν, μεταβαίνοντας στο Τ.Α Παγκρατίου. Αστυνομικοί της υπηρεσίας μας αφού εξήλθε ο Ερμίρ Μέτα και επιβιβάστηκε στη μοτοσυκλέτα τον ακολούθησαν, πλην όμως ο οδηγός ενεργώντας επικίνδυνους ελιγμούς κατόρθωσαν να ξεφύγουν». Όση ώρα δηλαδή ο Ερμίρ Μέτα έδινε το «παρόν» ο συνεργός του Σωκράτης Μενίκο που τον μετέφερε στην αστυνομία, ήταν απ’ έξω και τον περίμενε με το «παπί» του στην οδό Πρατίνου 49 για να τον παραλάβει. Εξάλλου και ο αριθμός κυκλοφορίας της μικρής μοτοσυκλέτας παραπέμπει στην διεύθυνση διαμονής του Μένικου στο Νέο Κόσμο, χωρίς ωστώσο ο δράστης να αναζητηθεί. Το γεγονός ότι η αστυνομία ήταν ήδη στα ίχνη των βιαστών, αλλά καθυστέρησε να επέμβει, προκύπτει αβίαστα και από τον κύκλο των ομαδικών συλλήψεων που άνοιξε στο Παγκράτι, μια μόλις ημέρα μετά τον βιασμό και της καθηγήτριας στην Ηλιούπολη. Στις 10 Οκτωβρίου στην οδό Μπουμπουλίνας εντοπίστηκε η Mercedes που οι ληστές είχαν αρπάξει στις 27 Σεπτεμβρίου στην Άνω Γλυφάδα, όταν έκαναν τον πρώτο διαπιστωμένο βιασμό με θύμα την 33χρονη από την Ουκρανία, κλειδώνοντας στο υπνοδωμάτιο τον Έλληνα σύζυγό της, με τα δυο παιδιά τους, 2 ετών δίδυμα. Το κλεμμένο αυτοκίνητο στο Παγκράτι οδηγούσε ο Αλέξανδρος Πέπα, αρχηγός της εγκληματικής συμμορίας, με συνοδηγό τον Ερμίρ Μέτα. Τον τελευταίο την 1η Οκτωβρίου είχε μεταφέρει με το «παπάκι» του ο Σωκράτης Μενίκου, για να παρουσιαστεί στην αστυνομία.

Ο Ερμίρ Μέτα παραδέχεται στην κατάθεσή του πως ήταν αυτός που φόβιζε με τον όπλο τον 48χρονο σύζυγο να μην αντιδρά, όταν οι δυο συνεργοί του βίαζαν την μητέρα των διδύμων στο Σαλόνι. Μάλιστα για να μην είναι … αναγνωρίσιμος ο Μέτα όση ώρα ήταν μέσα στο σπίτι, φορούσε και τα γυαλιά ηλίου της 33χρονης. Το βιασμό διέπραξε ο Πέπα και ο καταζητούμενος Αλβανός «Λέλι» που βρισκόταν στην κορυφή της πυραμίδας, της σπείρας των αδίστακτων ληστών. Ο «Λέλι» είναι ο συνεργός-φάντασμα που διαφεύγει, όπως και ο «Τίτι» που προμήθευε τους συμπατριώτες του με όπλα αλλά κυρίως Καλάσνικοφ.

  «Οι αποδιδόμενες πράξεις, -μας δηλώνει ο Μπάμπης Λυκούδης, συνήγορος του Σωκράτη Μενίκου- είναι ενέργειες με μεγάλη ποινική και ηθική απαξία. Στο σοβαρότερο όμως στάδιο της ανάκρισης θα διερευνηθούν όλα τα στοιχεία, προκειμένου να διευκρινιστεί πόσο, ποιοι και ποιος ο βαθμός συμμετοχής τους στις εγκληματικές πράξεις» .

Βασίλης Χήτος-Real news-crimesonair.blogspot.com

3 σχόλια

  1. τους εχουμε και τους ταιζουμε τα ρεμπετοσκυλα ,καλα μας κανουνε αφου δεν υπαρχει κρατος ολα για το χρημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ποιό κράτος αναφέρεσαι; Σφαίρες έχεις; Όπλο έχεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O sokratis menikos einai athwos i dikastes den kanoun kala tin dulia tous den psaxnoun tin ipothesi apla kopanane xronia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.