Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΗΡΑΝ ΠΑΛΙ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΙ "ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ" ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,,, ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ!

Στο στόχαστρο ληστών βρέθηκαν για άλλη μία νύχτα τα πρατήρια υγρών καυσίμων του Λεκανοπεδίου. Στις 03:20 τα ξημερώματα του Σαββάτου δύο ά...


Στο στόχαστρο ληστών βρέθηκαν για άλλη μία νύχτα τα πρατήρια υγρών καυσίμων του Λεκανοπεδίου. Στις 03:20 τα ξημερώματα του Σαββάτου δύο άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε πρατήριο στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου στην Αθήνα και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Λίγο πριν τις 04:30 δύο δράστες προσέγγισαν πρατήριο στην Λεωφ. Τατοΐου στη Μεταμόρφωση και αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό από το ταμείο υπό την απειλή όπλου. Τέλος, στις 04:40 τα ξημερώματα άλλοι δύο άγνωστοι άνδρες εισήλθαν σε βενζινάδικο στην Λεωφ. Ηρακλείου στην Αθήνα και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από το ταμείο του πρατηρίου χρηματικό ποσό. Οι δράστες διέφυγαν με ποτοδήλατο. (zougla)

------------------------------------

2 σχόλια

  1. ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 80 ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΜΙΝΑ,ΤΑ ΜΑΤ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ;ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΘΕΙ ΝΑ ΚΤΥΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα είναι τώρα σοβαρό να κάνεις ληστεία με ποδήλατα?? Οι καθ'ύλην αρμόδιοι έχουν πάρει θέσεις στα κωλόσπιτα των 154ρων βολευτών και μας αφήνουν στο έλεος των ληστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.