Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΙ... "ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΙ"!!! ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ!

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΑΝΑΤΑΣΙΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΝΟΣ...  Συ...



ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΑΝΑΤΑΣΙΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΝΟΣ... 

Συνεχίζονται οι χερσαίες επιχειρήσεις στην περιοχή Çukurca και στα Βόρεια του Ιράκ.

 Το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων στα πλαίσια των επιχειρήσεων είχε ανακοινώσει στο κοινό τον αριθμό των τρομοκρατών που είχαν εξουδετερωθεί. Όμως ο Βρετανικός Ραδιοτηλεοπτικός Οργανισμός BBC, ανακοίνωσε ότι στα πλαίσια των επιχειρήσεων εξουδετερώθηκαν χίλιοι τετρακόσιοι τρομοκράτες.

Ο πρωθυπουργός Recep Tayyip Erdoğan διέψευσε τις ειδήσεις του BBC.

Ο κ. Erdoğan είπε τα εξής: “Ο αριθμός που ανακοινώθηκε από το BBC δεν είναι σοβαρός. Από πού το βρήκε δεν είναι γνωστό, σχετικά με το θέμα υπάρχει ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων. Σε 5 μέρες εξουδετερώθηκαν 54 τρομοκράτες στο Çukurca ενώ στις διασυνοριακές επιχειρήσεις εκτιμάται ότι εξουδετερώθηκαν 200 με 270 τρομοκράτες. Ο αριθμός του BBC δεν επαληθεύεται από το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων.

 Από την άλλη ο πρωθυπουργός μίλησε σχετικά με τον ισχυρισμό ότι τα άρματα μάχης της Τουρκίας πέρασαν τα σύνορα του Ιράκ. Ο κ. Erdoğan είπε ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο απλώς πραγματοποιήθηκαν στρατιωτικές ασκήσεις. Επίσης το Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων στη γραπτή του ανακοίνωση διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι τα άρματα πέρασαν τα σύνορα. Στην ανακοίνωση τονίστηκε ότι τα άρματα στα Ανατολικά του Silopi σε περιοχές κοντά στα σύνορα, πραγματοποίησαν εκπαίδευση και ασκήσεις. (trt)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.