Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πολυπληθής ομάδα εθνικιστών του Πατριωτικού Συνδέσμου με μέλη από τη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη, παρέστη στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στ...



Πολυπληθής ομάδα εθνικιστών του Πατριωτικού Συνδέσμου με μέλη από τη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη, παρέστη στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης και είχε ως θέμα της τα φλέγοντα εθνικά μας ζητήματα καθώς και την κάρτα του πολίτη. Κύριος διοργανωτής της εκδηλώσεως ήταν ο ελληνορθόδοξος σύλλογος <<Μέγας Βασίλειος>> και για ακόμη μια φορά η αίθουσα εκδηλώσεων της εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών απεδείχθη μικρή για να χωρέσει το πλήθος των ελληνορθοδόξων μαχητών και εθνικιστών.

Κατά τη διάρκεια της εκδηλώσεως πραγματοποίησαν ομιλίες ο Αναστάσης Θεοδωρίδης, πρόεδρος του συλλόγου <<Μέγας Βασίλειος>>, ο δικηγόρος-διεθνολόγος Χρυσοβέργης Πελάγιος, ο εκπρόσωπος της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής, ο μητροπολίτης Γ.Ο.Χ. Θεσσαλονίκης, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι την παράσταση έκλεψε για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου, ο οποίος με τον πύρινο λόγο του ξεσήκωσε τους παρισταμένους, με τους πλέον ενθουσιώδεις να αναφωνούν συνθήματα βγαλμένα από ιδανικές για την πατρίδα μας εποχές. Να σημειωθεί ότι χαιρετισμό απέστειλε και η εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ.

Εκδηλώσεις σαν κι αυτή αποδεικνύουν διαρκώς ότι οι τελευταίοι αγωνιζόμενοι θήλακες που μάχονται υπέρ Πίστεως και Πατρίδος είναι αυτοί που διατρανώνουν διαρκώς την εθνικιστική, ορθόδοξη και ελληνική τους υπόσταση. Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκε η υπόσχεση για έναν ανένδοτο αγώνα μέχρι την τελική ακύρωση της φοροκάρτας και της κάρτας του πολίτη, ενώ όλοι οι παριστάμενοι αποχώρησαν αφού έψαλλαν τον Ακάθιστο Ύμνο και τον Εθνικό Ύμνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.