Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ... ΔΑΧΤΥΛΟΔΕΙΧΤΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΟΣΟΙ "ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ"

ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. (ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΛΟΚΑ;;;) ΒΑΛΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΜΑΛΚΟΝΙΑ ΣΑΣ Κ...


ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. (ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΛΟΚΑ;;;) ΒΑΛΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΜΑΛΚΟΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΚΡΑΞΤΕ ΔΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ. ΒΑΛΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΙΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟΣ...

"ΣΤΟΧΟΣ"

1 σχόλιο

  1. Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω....
    Μένω στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και απέναντι μου βλέπω δύο επταόροφες πολυκατοικίες. Συνήθως 2 με 3 σημαίες βλέπω στις εθνικές επετείους. Από μαγαζιά και βιοτεχνίες δεν βλέπω φως.
    Σήμερα έχει 4 (μεγάλη επιτυχία +33%. Πιο πολλές θα είχε αν κέρδιζε η εθνική στο euro και πάλι δεν θα γέμιζαν τα μπαλκόνια φυσικα).
    Και για αυτούς που απορούν γιατί σήμερα... Οι σημαίες εδώ βγαίνουν πιο νωρίς γιατί είναι τριπλή γιορτή (ακόμη μεγαλύτερη ντροπη για εμάς που δεν υπάρχουν πολλές σημαίες)... Εκτός απ' το ΟΧΙ του 1940 γιορτάζουμε και την απελευθέρωση της πόλης στις 26 Οκτωβρίου το 1912 και τη γιορτή του πολυούχου της Θεσσαλονίκης Αγ. Δημητρίου.
    Για να μην φλυαρώ θέλω να καταλήξω οτι αυτοί που βγάζουμε σημαίες είμαστε οι δακτυλοδεικτούμενοι και όχι το αντίστροφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.