Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ Ο ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

Διαβάζουμε απο την εφημερίδα της... πρόοδου και της... αριστερής (λόγω δημοτικιάς!) "ΑΥΓΗ": Στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοκ...

Διαβάζουμε απο την εφημερίδα της... πρόοδου και της... αριστερής (λόγω δημοτικιάς!) "ΑΥΓΗ":
Στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοκαρνανία, με ομιλητή τον Αλ. Τσίπρα, θα παραβρεθεί σήμερα ο ανεξάρτητος βουλευτής Π. Κουρουμπλής, ο οποίος χθες δήλωσε πως "θα πάω στην εκδήλωση για να πω ότι επιτέλους, σ’ αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία, κάνοντας έτσι μια αναδρομή στην ιστορία του τόπου, είναι ίσως η πρώτη φορά που δεν υπάρχει ελπίδα στον τόπο και στη νεολαία του". Επίσης σημείωσε τις συζητήσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τον Γ. Δημαρά και τον Β. Οικονόμου, για τη δημιουργία μιας "πολιτικής πρωτοβουλίας που θα μιλήσει οργανωμένα".
Ο ίδιος τόνισε (ρ/σ Βήμα) ότι "ακόμη και στην κατοχή υπήρξε ελπίδα, γι’ αυτό και υπήρξε αντίσταση. Το ίδιο και στη χούντα. Μπορεί να υπήρξε και κάποια άλλη περίοδος, αλλά πάντως είναι από τις λίγες. Θα πω, απευθυνόμενος στον κόσμο αυτού του χώρου, ότι ο λαός απαιτεί πλέον μια αριστερά όχι καταγγελτική. Μια αριστερά όχι που πετά πέτρες, αλλά μια αριστερά εναλλακτική, με ευρύτερο πολιτικό λόγο και κυβερνητικό πρόγραμμα". Παράλληλα σημείωσε πως "αυτό είναι το ζητούμενο για να δώσει μια ελπίδα και κίνητρο στις δυνάμεις για κάτι καλύτερο. Ειδάλλως θα πάμε όλοι από μελαγχολία και παραίτηση".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.