Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΣ Ο ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ!

ΑΥΤΟΣ Ο ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ ΤΥΠΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΙΖ...

ΑΥΤΟΣ Ο ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ ΤΥΠΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ... ΤΟ ΟΤΙ Ο ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΣΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΕΙΠΕ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ:

Υπάρχει, όμως, όπως είδατε χθες και ένας εσμός παραστρατιωτικών, παρακρατικών και παραθρησκευτικών οργανώσεων, οι οποίες δυστυχώς γίνονται ανεκτές από διαφόρους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης της Θεσσαλονίκης, που τις τελευταίες μέρες μας υβρίζουν συνεχώς.

Αυτοί είναι η Ελλάδα της ντροπής. Είναι αυτοί οι οποίοι δεν σέβονται ούτε τις γιορτές στην Θεσσαλονίκη και υβρίζουν τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Είπα και χθες ότι δεν μας φοβίζουν οι διαμαρτυρίες. Είμαστε σε ένα δημοκρατικό σύστημα και θα σεβαστούμε τα δικαιώματα των πολιτών, να διαμαρτύρονται, γιατί σε πολλές από αυτές τις διαμαρτυρίες τους έχουν δίκιο. Γιατί η χώρα περνάει δύσκολους καιρούς και ο ελληνικός λαός βιώνει μια βαθιά οικονομική και κοινωνική κρίση. Τους κατανοούμε απόλυτα. Αλλά άλλο αυτό και άλλο αυτή η εικόνα της ντροπής που έδειξαν ορισμένοι καθοδηγούμενοι, που βγαίνουν από ορισμένες συμπεριφορές που γίνονται ανεκτές στην πόλη της Θεσσαλονίκης, έξω από τον Πολιούχο Άγιο Δημήτριο. Αισθάνομαι πραγματικά θλίψη, για να μην πω κατάθλιψη, για αυτήν την κατάντια αυτών των φωνών που ακούστηκαν χτες. Όσοι ήταν εκεί μπόρεσαν να καταλάβουν. Αλλά πρέπει να σας πω ότι δεν μας φοβίζουν αυτά.

Και εμένα προσωπικά δεν με φοβίζουν. Θα είμαι παρών, με τις διαμαρτυρίες τις κοινωνίας, να υπερασπιστούμε μια μεγάλη προσπάθεια, μια εθνική προσπάθεια, χωρίς να υπολογίζουμε πολιτικό κόστος, για να μπορέσει η χώρα να βγει από την κρίση, να ανασχέσουμε την κατάρρευση. Γινόμαστε δυσάρεστοι και είμαστε αναγκασμένοι να πάρουμε επώδυνα μέτρα. Αλλά μόνο μέσα από αυτή την πολιτική, την δυσάρεστη και επώδυνη πολιτική, η χώρα μπορεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Σε όσους αξιοποιούν αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία για να εισπράξουν πολιτικά και χρησιμοποιούν τον πιο ακραίο και χυδαίο λαϊκισμό για να παίξουν τα παιχνίδια τους, τους λέμε ότι αυτά τα παιχνίδια δεν θα περάσουν. Και είμαστε απόλυτα αποφασισμένοι σε αυτό».


Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΟΤΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΣΜΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΣΙΑΧΜΕΝΗ ΦΑΡΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΕΣΕΝΑ...

3 σχόλια

  1. ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΦΑΡΜΑΚΑ ΣΕ ΣΑΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pos einai dinaton ellinas axiomatikos na anehete to ivriologio enos onomazomenou mpegliti i aliti?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. FOBOYNTAI MHN XASOYN TA GALONIA KAI THS KAREKLES TOYS..
    LIGOI HGETES THS ELLADOS METEDIDAN EY8IKSIA STOYS YFISTAMENOYS TOYS..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.