Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

8 ΕΒΡΑΪΚΑ ΑΠΑΤΣΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ... ΚΥΠΡΟΥ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

Οκτώ ελικόπτερα AH-64D Apache της Αεροπορίας του Ισραήλ πραγματοποίησαν προσγειώσεις και απογειώσεις στο αεροδρόμιο της Λάρνακας στην Κύπρο....

Οκτώ ελικόπτερα AH-64D Apache της Αεροπορίας του Ισραήλ πραγματοποίησαν προσγειώσεις και απογειώσεις στο αεροδρόμιο της Λάρνακας στην Κύπρο. Οι προσγειώσεις και οι απογειώσεις των ισραηλινών ελικοπτέρων πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια άσκησης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας Ο Φιλελεύθερος, τα επιθετικά ελικόπτερα AH-64D Apache του Ισραήλ, δοκίμασαν τις τεχνικές πτυχές για τις πτήσεις και προσγειώσεις στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, όπως τα υψόμετρα, τις ταχύτητες, τις αποστάσεις σε κάθε πορεία, αλλά και τα πιθανά εμπόδια.

Η άσκηση αυτή σηματοδοτεί εμπράκτως την έναρξη της ισραηλο-κυπριακής στρατιωτικής συνεργασίας που είχε συμφωνηθεί αρκετούς μήνες νωρίτερα και αποτελεί την καλύτερη απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις στην περιοχή. (defencenet.gr)

2 σχόλια

  1. Το Ισραήλ δεν έχει τώρα ανάγκη Απάτσι.
    Έχει Φ-16 και απο τέτοια έχουμε στείλει εμείς κάτω εκεί , σε αυτούς.
    Το πάρε δώσε καλά κρατεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλο Ερωτημα:
    Αν η τουρκια υποσχεθει στους Εβραιους μεγαλυτερα ποσοστα πετραιλεου απ οτι παιρνουν απ τον Χριστοφια σε περιπτωση που καταλαβει το 100% του νησιου ποιους θα βαρανε τα απατσι αν οι τουρκοι επιτεθουν ??????????????

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.