Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

15 ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ... ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Στην πόλη Άδανα έφτασε ένα ύποπτο φορτηγό, προερχόμενο από τα νοτιοανατολικά της χώρας, φορτωμένο λαθραία τσιγάρα. Ύστερα από πληροφορία ...


Στην πόλη Άδανα έφτασε ένα ύποπτο φορτηγό, προερχόμενο από τα νοτιοανατολικά της χώρας, φορτωμένο λαθραία τσιγάρα. Ύστερα από πληροφορία που είχε λάβει η αστυνομία, το σταμάτησαν για έλεγχο. Τη στιγμή που άνδρες του σώματος καταπολέμησης λαθρεμπορίου διενεργούσαν έλεγχο στο φορτίο, ο λαθρέμπορας άνοιξε τα μελίσσια και χιλιάδες μέλισσες απελευθερώθηκαν και επιτέθηκαν στους αστυνόμους.  Συνολικά 15 ήταν οι αστυνομικοί που βρέθηκαν τσιμπημένοι με κεντρί από τις μέλισσες. Η επιχείρηση της αστυνομίας σταμάτησε, ήρθαν ενισχύσεις με ειδικές στολές μελισσοκόμων και συνεχίστηκε η έρευνα. Τελικά, διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν 32.000 πακέτα τσιγάρων ανάμεσα σε μελίσσια. Ο οδηγός και ο λαθρέμπορος συνελήφθησαν, όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολού. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση των αστυνομικών που τσιμπήθηκαν από τις μέλισσες.

3 σχόλια

  1. ΖΗΤΩ ΟΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΤΣΙΓΑΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω εμαθα πως οι μελισσες ειχαν στρατολογηθει και εκπαιδευτει απο το ΠΚΚ .

    Μετα την επιθεση τραυματιστηκαν και επτα μελισσες , οι υπολοιπες την κοπανησαν .

    Εγιναν εκτεταμενες συλληψεις στα λιβαδια της περιοχης αλλα παρα τις σκληρες ανακρισεις που ακολουθησαν ΟΥΤΕ ΜΙΑ δεν ομολογησε !!
    ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ κουβεντα...
    Δυο αστυνομικοι και τρεις μελισσες ειναι ακομη σοβαρα. Οι υπολοιποι μετα την παροχη πρωτων βοηθειων αναχωρησαν για τις μοναδες τους , οι μελισσες για τις κυψελες τους.

    Ο πρεδρος Ερντογαν θα απευθυνει διαγγελμα για την επιτυχη αποκρουση της ανανδρης επιθεσης και την αντεπιθεση που ακολουθησε απο την τουρκικη αστυνομια .

    Χρειαζονταν μια λαμπρη νικη για να τονωθει το ηθικο των τουρκ. ενοπλων δυναμεων μετα απο αυτα που συμβαινουν νοτια της Κυπρου

    Μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΜΙΤ ερευνα το ενδεχομενο να εμπλεκεται ΚΑΙ το Η ΑΕΚ μιας και οι Μελισσες ηταν ντυμενες με κιτρινες στολες με μαυρες ριγες .

    Μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.