Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

VIVE LA FRANCE! ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ...

Τέθηκε σε εφαρμογή η απαγόρευση τέλεσης της προσευχής στους δρόμους της Γαλλίας. Μετά την απαγόρευση, οι μουσουλμάνοι που ζουν στην χώ...


Τέθηκε σε εφαρμογή η απαγόρευση τέλεσης της προσευχής στους δρόμους της Γαλλίας.

Μετά την απαγόρευση, οι μουσουλμάνοι που ζουν στην χώρα αναγκάστηκαν προχθές να τελέσουν την προσευχή της Παρασκευής σε ειδικούς χώρους που τους διατέθηκαν, ενώ αυτοί που ζουν στο Παρίσι συγκεντρώθηκαν στο παλιό κτήριο της πυροσβεστικής που βρίσκεται στην 18η περιοχή. Προφανώς για να τους σβήσουν γρήγορα αν αρχίσουν να "φουντώνουν"... Η νέα εφαρμογή προκάλεσε την αντίδραση των μουσουλμάνων της Γαλλίας. Διότι οι χώροι που διατέθηκαν δεν είχαν προετοιμαστεί ως τόποι λατρείας.   Το παλιό κτήριο της πυροσβεστικής ενοικιάστηκε με 30 χιλιάδες ευρώ ετησίως στους μουσουλμάνους, μέχρι και το 2014. (Τώρα 2,500 ευρώ το μήνα κτίριο στο Παρίσι και μάλιστα ΤΕΡΑΣΤΙΟ αφού χρησίμευε ως σταθμός της Πυροσβεστικής, να μας πούν κι εμάς να πάμε να νοικιάσουμε 2 - 3... και 4 μπορεί!) Παρ' όλα αυτά βρέθηκε κι ένας από τους ιμάμηδες, ο Μοχάμεντ Σάλεχ Χαμζά που είναι ικανοποιημένος από την εφαρμογή κι ας υπάρχουν αντιδράσεις από την μουσουλμανική κοινότητα.

www.stoxos.gr

4 σχόλια

  1. Συνεχως βριζετε το Ισλαμ και το ΚΚΕ .ΚΑΚΩΣ . Μετα την υποστηριξη του ΚΚΕ στο αγαπημενο του ΙΣΛΑΜ προσφατα και μετα την αποφαση της Γαλλιας προτεινω:

    Το κτιριο του ΠΕΡΙΣΣΟΥ να διατεθει ως χωρος προσευχης-τζαμι τις κυριακες.
    Ετσι Θα διασφαλιστει το δικαιωμα των Ισλαμιστων για προσευχη (με μια συμβολικη εισοδο 1-2 ευρω)

    Ακομη αν οι ισλαμιστες λαθρο γραφτουν ΜΕΛΗ ΤΟΥ - γιατι οχι , εργαζομενο προλεταριατο ειναι , τοτε η εισοδος ειναι ΔΩΡΕΑΝ .

    Το κομμα θα πουλησει μουρη σε ΟΛΟΥΣ με τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ

    Μετα απο αυτην την ΣΟΥΠΕΡ-ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΟΡΑ οι λαθρογλυφτες θα παρατησουν τα αριστερα υπομαγαζα και θα επανελθουν στους κολπους του ΚΚΕ

    ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ!!!!
    (τωρα αν βγει ΓΓ στη θεση της αλεκας ο αλι τι γινεται ?.... )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω ειμαι ΤΡ&τομπακιανος.(αυτοπροσδιοριζομενος)
    Πηγα να κανω προσευχη στον ΜΑΝΙΤΟΥ με την παραδοσιακη μου ενδυμασια (καλυμενος πηλο και με φουστα απο μπανανοφυλλα) και με γιαουρτωσαν .. ΑΙΣΧΟΣ !!
    Μπορει η διαμαντοπουλου να μου δωσει χωρο ???
    ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ Ε?? ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ !!
    (πχ μια σουιτα στον Αστερα Βουλιαγμενης ,και με ελουντα βολευομαι..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΙ 2.59μμ.ΘΑ ΒΡΕΘΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ,ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.