Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

H EKΛΕΚΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΕΓΕΝΕΙΑΣ ΕΛΣΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΗΤΑΝ Η 154η ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ!

Υπερψηφίστηκε στη Βουλή, χωρίς εκπλήξεις ή διαρροές από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ η τροπολογία για την επιβολή ειδικού τέλους στα ακίνητα. Την τροπ...

Υπερψηφίστηκε στη Βουλή, χωρίς εκπλήξεις ή διαρροές από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ η τροπολογία για την επιβολή ειδικού τέλους στα ακίνητα. Την τροπολογία για το τέλος ακινήτων, υπερψήφισε και η ανεξάρτητη βουλευτής, ΕΚΛΕΚΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Έλσα Παπαδημητρίου.

 Ειδικότερα, επί 297 παρόντων βουλευτών, υπέρ ψήφισαν 155 βουλευτές, ενώ κατά ψήφισαν 142.Παράλληλα υπερψηφίστηκε και η τροπολογία για την αντικατάσταση των μελών της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής. Η τροπολογία συγκέντρωσε 154 θετικές ψήφους έναντι 143 αρνητικών.

2 σχόλια

  1. Ποιά "Βουλή";;;; Στο κοτέτσι του Πα-σοκ θέλεις να πεις. 154 νεοταξικές "κυβερνητικές" κότες λειράτες και μια γαλοπούλα της οικογενείας των πατσαβουροειδών , έσκυψαν πάλι σβέρκο και μέση στα κελεύσματα των αφεντικών τους. Πράσινες κουφάλες έρχονται κρεμάλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αληθεύει πως η Ελ-σα (εβραϊκό όνομα) είναι εβραϊκής καταγωγής;;; Βέβαια το ίδιο ακούγεται και για την Αγία Οικογένεια (εβραίοι Χανίων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.