Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΜΕ GREEKLISH ΣΤΑ DVD ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ!

ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ, Η ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ!  Τα λόγια είναι περιττά: Πραγματικά συγκρατούμαστε πολύ για να ...


ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ, Η ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ!

 Τα λόγια είναι περιττά: Πραγματικά συγκρατούμαστε πολύ για να μην εκφράσουμε αυτό που νιώθουμε, από τη στιγμή που είδαμε το παραπάνω τερατούργημα των μαθημάτων να αναγράφονται στην γνωστή βαρβαρική γραφή "greeklish"!

Και μην τολμήσει κανείς να πει πως "δεν γινόταν αλλιώς", γιατί μια χαρά γράφονται όλα τα αρχεία υπολογιστή στα ελληνικά!

Η Αννούλα της Μπίλντερμπεργκ, ξεκίνησε το τελικό στάδιο της διάλυσης της Παιδείας, ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΑΤΙΝΙΚΟ!

4 σχόλια

  1. Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια!!! Η "κυρία" αυτή δε είναι η πρώην επίτροπος που προσπαθούσε να κάνει τ' αγγλικά επίσημη "γλώσσα" της Ελλάδος;;;; Τώρα που έχει τα "ηνία" της (α)παιδείας στα χέρια της θα αφήσει την ευκαιρία να της φύγει;;;; Εδώ έστησε ολόκληρη πλεκτάνη (δεν έχουμε ΟΕΣΒ δεν έχουμε χαρτί, δεν έχουμε τυπογραφεία, αλλά έχουμε Σ.Δ. (σύμπακτους δίσκους) που γράφουμε ότι θέλουμε και όπως θέλουμε ούτως ώστε τα "πρωτάκια" να συνηθίζουν από τώρα τα γκρικλις, οπότε η νέα "άλωση" θα είναι θέμα χρόνου. Δεν ξέρω αν στους υπολογισμούς της έχει "κλείσει" και θέση στο ελικόπτερο που θα αναχωρήσει βράδυ από την στέγη της αμερικάνικης πρεσβείας των Αθηνών και θα καταριφθεί με stinger πάνω από τον Σαρωνικό. Η ωρα πλησιάζει προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σύμμαχος-συνεργάτης του διαβόλου, όπως και η ίδια δεν δίστασε δημοσίως να ομολογήσει με υπερηφάνεια, έχει πουλήσει την ψυχή της, όπως και όλοι όσοι μας κυβερνούν. Προδότες του Ελληνισμού, του Χριστιανισμού, του Έθνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΒΙΒΛΙΑ,ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΟΥ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Ο ελληνικός λαός είναι δύσκολο αν όχι αδύνατο να εξημερωθεί, και για αυτό το λόγω θα πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτιστικές του ρίζες, οπόταν πιθανό να συμμορφωθεί. Βεβαίως εννοώ ότι θα χτυπήσουμε τη γλώσσα τους, τη θρησκεία τους, τις πολιτιστικές και ιστορικές τους καταβολές, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητα ανάπτυξης, την ικανότητα αυτογνωσίας και αυτοεκτίμησης, την πιθανότητα επικράτησης. Δηλαδή να τους στερήσουμε την δυνατότητα να εμποδίζουν τα ζωτικά μας στρατηγικά σχέδια στα βαλκάνια, την μεσόγειο και την μέση ανατολή .»
    Το πιο πάνω κείμενο προέρχεται από το βιβλίο του William Μallinson “Cyprus a modern history” και αποδίδεται στον Henry Alfred Kissinger .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.