Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ "ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ" ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!

ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ "ΠΡΟΟΔΕΤΙΚΗΣ", ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΚΥΠΡ...

ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ "ΠΡΟΟΔΕΤΙΚΗΣ", ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΡΑΣΙΣ:


Για άλλη μια φορά η Προοδευτική Κ.Φ μη έχοντας επιχειρήματα να υποστηρίξει, στηρίχτηκε στην λασπολογία και την προπαγάνδα στην τελευταία της ανακοίνωση. Κι ενώ όλη η Κύπρος, εκτός από το ΑΚΕΛ, ασχολείται με τις εμετικές δηλώσεις του Δημήτρη Χριστόφια, τα τσιράκια του καθεστώτος προσπάθησαν προπαγανδιστικά μέσω της ανακοίνωσης τους να σώσουν οτιδήποτε αν σώζεται.

Κάνουν λόγω για επίθεση στο οίκημα τους, την ανάρτηση επιγραφών με τα ονόματα των 13 νεκρών μας, που ο εγκληματίας πρόεδρος τους δολοφόνησε. Τίποτα δεν σέβονται πλέον και θεωρούν εμετική επίθεση εναντίων τους τα ονόματα των 13 ηρώων μας, τα οποία τοποθετήσαμε εκεί για να τους θυμίσουμε τα κατορθώματα της κυβέρνηση τους.

Όπως και σε κάθε ανακοίνωση τους προσπαθούν να βαφτίσουν την λαϊκή οργή και τον πρωτοφανή ξεσηκωμό του κυπριακού ελληνισμού ενάντια στο καθεστώς, ως ακροδεξιές και εθνικιστικές εκδηλώσεις. Μιλούν για θεσμούς Δημοκρατίας, τους οποίους πρέπει να σεβόμαστε την ίδια στιγμή που οι ίδιοι τους καταπατούν. Παρομοιάζουν την σημερινή κατάσταση με παρελθοντικές εποχές.

Από την ανακοίνωση τους καταλαβαίνουμε, ότι είναι ένα καλά συνταγμένο δημιούργημα από κάποιο έμμισθο του κόμματος τους, ίσως και από τον ίδιο τον υιό του Δ. Χριστόφια σε μια τελευταία προσπάθεια για να υπερασπιστεί τις αδικαιολόγητες πράξεις του πατέρα του, που οδήγησαν την Κύπρο στην καταστροφή. Σε μια απελπισμένη προσπάθεια των κομματικών μηχανισμών του ΑΚΕΛ για εξεύρεση νέων συμμάχων, προσπαθούν να δημιουργήσουν ρήγματα μεταξύ των αφυπνισμένων πολιτών που αντιστέκονται ενάντια στο καθεστώς Χριστόφια.

Ο λαός και ιδικά η νεολαία και οι φοιτητές ως ελεύθεροι πολίτες, χωρίς παρωπίδες, δεν θα τους κάνουμε την χάρη. Θα δώσουμε ενωμένοι την μάχη ενάντια στην ανευθυνότητα και την ανικανότητα τους. Παρ' όλα όσα μπορεί να μας χωρίζουνε, αυτή τη στιγμή καλούμε σύσσωμο των φοιτητόκοσμο από όποιο ιδεολογικό στρώμα και αν προέρχεται να δώσει ενωμένος την μάχη ενάντια στον κόκκινο φασισμό και την καθεστωτική διακυβέρνηση Χριστόφια. 

Γραφείο Τύπου - Δράσις ΚΕΣ

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΔΕΙΤΕ: ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ... ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ! ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ!

----------------------------------------------


1 σχόλιο

  1. αφού απειλούν ... όταν έρθουν οι τούρκοι μπροστα οι ακελικοί να υποδεχθούν τα αδέλφια τους να δούμε αγάπες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.