Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΙΖΝΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ (ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΥΜΜΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ) ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...

Συνελήφθησαν προχθές, μέσα σε κατάστημα ίντερνετ- καφέ, στον Κολωνό, 2 Αφγανοί, οι οποίοι έκλειναν συμφωνίες μεταφοράς λαθρομεταναστών από ...


Συνελήφθησαν προχθές, μέσα σε κατάστημα ίντερνετ- καφέ, στον Κολωνό, 2 Αφγανοί, οι οποίοι έκλειναν συμφωνίες μεταφοράς λαθρομεταναστών από το Αφγανιστάν και το Πακιστάν προς την Ελλάδα.

Η σύλληψή τους έγινε, όταν εντοπίστηκαν μέσα σε φορτηγό τύπου βαν, 31 λαθρομετανάστες, τους οποίους σκόπευαν να μεταφέρουν στην Ιταλία.

Από την έρευνα του Α.Τ. Κολωνού και της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής διαπιστώθηκε ότι οι δύο συλληφθέντες διατηρούσαν κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου στην οδό Αχαρνών, εντός του οποίου έκλειναν τις συμφωνίες για να μεταφέρουν καραβάνια λαθρομεταναστών στην Ευρώπη και στο οποίο ελάμβανε χώρα η δοσοληψία.

Εκτιμάται ότι οι δύο αλλοδαποί (23 και 25 ετών) συμμετέχουν σε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών από χώρες της Ασίας, οι οποίοι κατά βάση καταλήγουν αβίαστα και άκοπα (και σύμφωνα με τη Συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ) στο ξέφραγο αμπέλι, τη χώρα μας.

http://xryshaygh.wordpress.com

1 σχόλιο

  1. ΕΡΓΟ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΗΘΕΛΑΝ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΖΗΛΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΔΩ;ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.