Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ... ΔΕΛΑΒΕΚΟΥΡΑΣ: "ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ"

"Το τουρκικό Προξενείο στην Κομοτηνή οφείλει να σέβεται τις διεθνείς συμβάσεις, την ελληνική νομοθεσία και να μην προκαλεί το αίσθημα τ...

"Το τουρκικό Προξενείο στην Κομοτηνή οφείλει να σέβεται τις διεθνείς συμβάσεις, την ελληνική νομοθεσία και να μην προκαλεί το αίσθημα των τοπικών κοινωνιών", ανέφερε ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ κληθείς να απαντήσει σε σχετικό ερώτημα.

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι “αυτό είναι αυτονόητο” και πρόσθεσε ότι “η Ελλάδα όταν διαπιστώνει κάτι διαφορετικό το θέτει με ξεκάθαρο τρόπο στην τουρκική πλευρά”.

“Η Ελλάδα είναι σε συνεχή επαφή και στενή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα τόσο με την Κυπριακή Δημοκρατία όσο και με τους εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ώστε να έχουμε μια σαφή εικόνα και έναν απόλυτο συντονισμό, εξαιτίας της συμπεριφοράς της Τουρκίας, η οποία συνεχώς προσπαθεί να δημιουργήσει ένταση”, τόνισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρης Δελαβέκουρας, κληθείς να απαντήσει, νωρίτερα σήμερα, εάν υπάρχει συνεργασία μεταξύ των Υπουργείων Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας της Αθήνας με την κυπριακή ηγεσία, ενόψει της έναρξης των γεωτρήσεων στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου. (kathimerini)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.