Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΕΣΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΤΖΕΦΡΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ...

ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΤΖΕΦΡΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ: Η ένταση που...

ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΤΖΕΦΡΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ:

Η ένταση που εμφανίσθηκε με τις γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο, θα συζητηθεί αύριο στο Ευρωκοινοβούλιο. Ενόψει της συνεδρίασης αυτής ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον πρωθυπουργό Recep Tayyip Erdoğan .

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της γειτονικής χώρας είπε πως ο Έλληνας πρωθυπουργός έκανε έκκληση για αυτοσυγκράτηση.

Το θέμα θα συζητηθεί και στο Ευρωκοινοβούλιο αύριο το βράδυ. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, θα ενημερώσουν τους ευρωβουλευτές για το θέμα και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις.

Αναμένεται να συζητηθεί με λεπτομέρειες το θέμα των γεωτρήσεων και στις επαφές που θα έχει στο Ευρωκοινοβούλιο την Τετάρτη ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και επικεφαλής των ενταξιακών διαβουλεύσεων Egemen Bağış.

 Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε ανακοίνωση που έκανε την περασμένη εβδομάδα, είχε καλέσει τις πλευρές να επικεντρωθούν στην επίλυση του προβλήματος, αναφορικά με την ένταση που δημιουργήθηκε όταν οι Ρωμιοί ξεκίνησαν γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

2 σχόλια

  1. Η αρκούδα, ο κυνηγός και οι ...άδειες - Η Ελλάδα, η Τουρκία και οι ...άδειες

    http://isxys.blogspot.com/2011/09/blog-post_8622.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.