Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΜΕΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ! ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΚΤΑΚΤΩΣ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ!

Στη Γερμανία μεταβαίνει ο Αρχιεπίσκοπος προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Αρχιεπισκο...


Στη Γερμανία μεταβαίνει ο Αρχιεπίσκοπος προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής. Ο Ιερώνυμος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, τα οποία χρήζουν περαιτέρω εξετάσεων και για τον λόγο αυτό οι θεράποντες ιατροί του αποφάσισαν τη μεταφορά του στο Γκίσεν της Γερμανίας.

 Ο Αρχιεπίσκοπος το προηγούμενο χρονικό διάστημα υποβλήθηκε σε εγχείρηση προστάτη. Η Πατρίδα και το Έθνος στις πιό κρισιμες στιγμές της νεώτερης Ιστορίας του ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ!

www.stoxos.gr 

10 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΜΕ. ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ. ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΕΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΕΓΙΝΕ ΑΦΑΝΤΟΣ. ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΔΙΟΤΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ- ΤΟΥΣ ΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΡΓΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΑΙ ΑΦΑΝΤΟ ΙΕΡΑΡΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και που ήταν δεν τον βλέπαμε πέραν απο παρουσια του στον γάμο της Τσιμτσιλή και σε άλλα φαιδρα γεγονοτα. Καιρός ειναι επιστρεφοντας να παει σπίτι του και να αναλαβει καποιος ικανός εκκλησιαστικός ηγέτης με λόγο, φωνή και άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόσο ο Ιερωνυμος όσο και ο Ζακύνθου δεν θα μας λειψουν καθολου. Και που υπήρχαν τι έκαναν? Μετα τον αειμνηστο Χριστοδουλο με το εκπληκτικό εργο του όσοι τον διαδεχθηκαν ήταν απλοι θεατές και σιγονταρισαν την πασοκικη εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ-ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ουτε καν το πηραμε ειδηση. Αφού ουτε και τις Κυριακές σε λειτουργιες τον βλέπουμε. Εμφανιζεται μονο όταν είναι να δ΄ώσει στηριξη στον ΓΑΠ, σε τιποτα λαθρομεταναστες και σε άλλους παρομοιους. Δυστηχώς στις κρισιμες ωρες η Ελλάδα εχει ηγέτες σαν τον ΓΑΠ, τον Καμίνη, τον Μπουτάρη, τον Τουρκαλβανό και στην Κυπρο τον Χριστοφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΟΚΝΟΣ, ΑΒΟΥΛΟΣ, ΜΟΙΡΑΙΟΣ, ΑΠΛΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΜΟΝΟ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΜΙΣΟΣ, ΑΙΜΟΒΟΡΙΑ, ΜΝΗΣΙΚΑΚΙΑ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΠΟΣΟ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΗΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΧΟΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. NA ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΣΑ-ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ-ΑΣ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΖΩΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.