Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΗ "ΕΡΥΘΡΟΜΑΥΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ" ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

Η "ΕΡΥΘΡΟΜΑΥΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ" ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΣΕΙ ΣΕ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕ...


Η "ΕΡΥΘΡΟΜΑΥΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ" ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΣΕΙ ΣΕ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ -ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ- ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ" ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ:

H «Aleanca Kuqezi» θα γίνει κόμμα και θα συμμετέχει στις επόμενες εκλογές στο συνασπισμό του ΣΚ

Τον Topi βλέπουν πίσω από την εθνικιστική οργάνωση ο αλβανικός τύπος - Μπρος Σπαχί και πίσω Ράμα για το ΚΕΑΔ

Η αλβανική εθνικιστική οργάνωση “Aleanca Kuqezi” που έγινε ευρύτερα γνωστή από την μεγάλη κινητοποίηση εντός και εκτός της Αλβανίας, αντιδρώντας στην ελεύθερη απογραφή και κυρίως στο λύμα της εθνικότητας και του θρησκεύματος, όπως όλα δείχνουν θα μετατραπεί σε πολιτικό κόμμα.
Σε προηγούμενο δημοσιευμα μας, θεωρούσαμε ως πιθανούς υποκυνητες της συγκεκριμένης οργάνωσης τον πρόεδρο της Αλβανικής Δημοκρατίας Bamir Topi ή το Σοσιαλιστικό Κόμμα. Τελικα όπως αποκαλύπτει η "Gazeta Shqiptare" έχει τη στηριξη και των δύο πλευρών που όπως όλα δείχνουν θα συμμαχήσουν αμφότεροι για την ανατροπή του Sali Berisha στις επόμενες βουλευτικές εκλογές (2013). (πηγή)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.