Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΥΡΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΥΣΑ! ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...

Ασχολίαστο... από την τουρκική Εφημερίδα Μιλλιέτ 2-9-2011 Επικίνδυνη ένταση στην Προύσα Φασαρία προκλήθηκε κατά την διαδήλωση που οργάν...


Ασχολίαστο... από την τουρκική Εφημερίδα Μιλλιέτ 2-9-2011

Επικίνδυνη ένταση στην Προύσα

Φασαρία προκλήθηκε κατά την διαδήλωση που οργάνωσε στην Προύσα το κόμμα BDP επ΄ευκαιρία της ¨Παγκόσμιας ημέρας Ειρήνης της 1ης Σεπτεμβρίου¨. Στην εκδήλωση μετείχαν και μέλη του κόμματος ODP και άλλων οργανώσεων, και φώναζα συνθήματα ¨Αμέσως να σωπάσουν τα όπλα, αμέσως ειρήνη τώρα¨.

Στην διαδήλωση μετείχαν περίπου 100 άτομα, συγκεντρώθηκαν μπροστά στον κήπο Μαχφέλ στο Σέτμπασι, και άρχισαν πορεία προς το μνημείο του Ατατούρκ.

Κατά μήκος της πορείας φώναζαν στα κουρδικά και στα τουρκικά συνθήματα του τύπου ¨Ζήτω η αδελφοσύνη των λαών¨ και ¨Αντίσταση, αντίσταση, θα νικήσουμε¨, όταν συνάντησαν μια αντίπαλη ομάδα 30 ατόμων.

Η αρχική λογομαχία των δύο ομάδων μετατράπηκε σε καβγά. Άρχισαν να δέρνονται με πέτρες και ξύλα, και μετά επενέβη η αστυνομία.

Όταν αυτοί που έκαναν την διαδήλωση θέλησαν να συνεχίσουν, αντιμετώπισαν την αντίδραση της αστυνομίας . Η αστυνομία επενέβη με γκλόμπ και σπρέι πιπεριού, και η ομάδα των διαδηλωτών κατευθύνθηκε προς την λεωφόρο Ινονού. (πηγή)

----------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.