Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΤΟ ΚΑΪΡΟ!

"Με τη βοήθεια του Αλλάχ, μέχρι τα τέλη του μήνα θα δούμε την Παλαιστίνη στα OHE" είπε ο Ερντογάν στον Αραβικό Σύνδεσμο και εκμε...


"Με τη βοήθεια του Αλλάχ, μέχρι τα τέλη του μήνα θα δούμε την Παλαιστίνη στα OHE" είπε ο Ερντογάν στον Αραβικό Σύνδεσμο και εκμεταλεύτηκε τις αδυναμίες των Αράβων για να αντιπαρατεθεί με το Ισραήλ για τον φυσικό πλούτο της Ανατολικής Μεσογείου που η τουρκία τον θέλει ΟΛΟΚΛΗΡΟ και ΜΟΝΗ ΤΗΣ. Γιαυτό τον λόγο απειλεί άλλωστε επιθετικά και όλες τις χώρες με τις οποίες θεωρεί πως έχει διαφορές και φυσικά με Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Ερντογάν είπε για την έκθεση του ΟΗΕ για το Ναβί Μαρμαρά: 

«Η συγκεκριμένη έκθεση δεν έχει καμία ισχύ για μας. Η έκθεση αυτή η οποία είναι όμηρος των ισραηλινών θέσεων είναι ανύπαρκτο για μας. Σας λέω ότι αναγνωρίζουμε καμία κρίση που προβλέπει τον αποκλεισμό της Γάζας. Τα Ηνωμένα Έθνη και οι άλλοι αν συνεχίσουν να παραβλέπουν την μονόπλευρη, κακομαθημένη στάση του Ισραήλ θα είναι συνεργοί στο έγκλημα. Όποτε το Ισραήλ θα είναι ένα κράτος που σέβεται το δικαίωμα στη ζωή τότε μόνο θα εξομαλυνθούν οι σχέσεις. Δεν θα αναγνωρίσουμε το εμπάργκο που επιβάλλεται στη Γάζα. Θα προχωρήσουμε σε πρωτοβουλίες προκειμένου να κινητοποιήσουμε τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Θα παρέχουμε υποστήριξη στην πρωτοβουλία για την απόδοση της δικαιοσύνης. Για μια πιο δίκαιη τάξη όπως ακριβώς τα άτομα και τα κράτη πρέπει να πληρώνουν το τίμημα του εγκλήματος που διέπραξαν. Ως Τουρκία θα κάνουμε τα δέοντα ώστε να μην μείνουν χωρίς ατιμώρητες οι πράξεις κατά της χώρας μας και του κατά του διεθνούς δικαίου."

Κι αφού έψησε τους Άραβες ότι η τουρκία είναι η λύση στο πρόβλημα κατεληξε:  «Όσο το Ισραήλ δεν εκπληρώνει τις απαιτήσεις μας δεν θα εξομαλυνθούν οι σχέσεις»

www.stoxos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.