Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΒΟΥΖ, ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΧΜΕΤ ΣΑΔΙΚ

Ομιλία από τον Πρόεδρο του Κόμματος του Α.Σαδίκ Τον Μουσταφά Αλή Τσαβούz : ¨Αξιότιμοι ομογενείς Εγώ πάντα όταν προσέρχομαι στο βήμα, ...

Ομιλία από τον Πρόεδρο του Κόμματος του Α.Σαδίκ

Τον Μουσταφά Αλή Τσαβούz :

¨Αξιότιμοι ομογενείς

Εγώ πάντα όταν προσέρχομαι στο βήμα, Θέλω να πω καλά πράματα για την μειονότητα. Φυσικά θα πω κάποια καλά πράματα, αλλά τα θέματα μας καθημερινά αυξάνονται, μαzεύονται και στο θέμα της επίλυσης δεν γίνονται βήματα λύσης. Για αυτά θέλω να σας μιλήσω. Θέλω μαzί να σκεφτούμε και να σας περιγράψω τα θέματα που είχε η μειονότητα μας πριν να γίνει μέλος της Ε.Ε. και αυτά που είχε αφού έγινε μέλος της Ε.Ε. και μετά.

Πριν από αυτό επιθυμώ να πω το εξής. Τον περασμένο μήνα η χώρα που zούμε η Ελλάδα έζησε μια μεγάλη καταστροφική πυρκαγιά στον Έβρο. Επιθυμώ να εκφράσω την λύπη μας για αυτό. Εξ ονόματος του κόμματος είμαστε έτοιμοι να παράσχουμε κάθε είδους στήριξη.

Αξιότιμοι ομογενείς

Ξέρετε ότι η χώρα που zούμε η Ελλάδα το 1981 έγινε μέλος της Ε.Ε. Πριν να γίνει μέλος οι πινακίδες στην Τουρκική Νεολαία, στην Τουρκική Ένωση Ισκέτσε ( Ξάνθης ) και στον Σύλλογο Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης ήταν αναρτημένες. Λειτουργούσαν κανονικά και νόμιμα. Η Ελλάδα αφού έγινε μέλος της Ε.Ε. και μετά, κατέβασε τις πινακίδες επειδή υπήρχε η λέξη ¨Τουρκική¨ και τερμάτισε την νομιμότητα τους.

Αξιότιμοι ομογενείς !

Ρωτάω : Ποια ήταν η αμαρτία της μειονότητας μας σε αυτά τα θέματα ; Ρωτάω : Για χρόνια πόσο επωφελήθηκε η μειονότητα μας από τους πόρους της Ε.Ε. ;

Ρωτάω : Προσπαθείτε να μας κάνετε να zήσουμε μόνο επειδή μας δώσατε ένα δίπλωμα και έναν τίτλο κυριότητας ;

Εάν εγώ όταν έρχομαι εδώ και ανεβαίνω στο βήμα κρύψω τα προβλήματα της μειονότητας και δεν τα εκφράσω, τότε θα έχω ξεγελάσει τον εαυτό μου και την μειονότητα.

Όταν ξαναστήσαμε το κόμμα αναλάβαμε αυτό το καθήκον, όχι για να ξεγελάμε τους ομογενείς μας, αλλά για να αγωνιστούμε για τα νόμιμα δικαιώματα των ομογενών μας. Εμείς θέλουμε ειρήνη και φιλία στην χώρα που zούμε την Ελλάδα. Ζητάμε όμως ισότητα στην περιοχή μας. Δεν μπορείτε εσείς να έχετε τους ομογενείς μου ως πολίτες δεύτερης και τρίτης κατηγορίας. Σε εμάς πέφτει το καθήκον να αναzητήσουμε τα νόμιμα δικαιώματα τους

Αξιότιμοι ομογενείς μου zούμε μια μεγάλη οικονομική κρίση, πραγματικά ως χώρα βιώνουμε μια μεγάλη κρίση. Εάν η Ελλάδα έχει φτάσει σε σημείο πτώχευσης, η μειονότητα μου έχει φτάσει σε σημείο πτώχευσης δύο φορές. Ο αδερφός μου ο Αχμέτ , η μάνα μου η Χατισέ, κάθε χρόνο πουλάνε τον καπνό στην ίδια τομή, μια αύξηση δεν βλέπουν. Πλέον η μειονότητα δεν έχει άλλη δύναμη να αντέξει. Πρόκειται για μια κρατική πολιτική που διαρκεί χρόνια. Να σας δώσω το πιο απλό παράδειγμα.

Ξέρετε ότι στην περιοχή μας υπάρχει ένας κυνηγετικός σύλλογος. Όλοι μας ασχολούμαστε με αυτό το χόμπι και έχουμε όπλα . Έχει περίπου 1800 μέλη και εξ αυτών οι 1200 είναι Τούρκοι. !!!!!!!!

Εκεί είχαμε αδερφούς μας που δούλευαν με σύμβαση. Ακόμα και εκεί τερμάτισαν την εργασία τους ! Είναι σωστό αυτό για εμάς ; Τα χρήματα εμείς τα δίνουμε, τους φόρους μείς τους δίνουμε, αλλά όταν πρόκειται για τον ομογενή μου δεν υπάρχει δουλειά !

Βλέπουμε ότι οι Έλληνες πολιτικοί έβαλαν βέτο στις εκδηλώσεις μας ! Εντάξει εγώ σας ρωτάω : Όταν τον καιρό των εκλογών πάτε να zητήσετε ψήφους από την Tουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης πως θα εξηγήσετε αυτήν την κατάσταση ;

Αξιότιμοι ομογενείς μου !

Στην νομαρχία Ροδόπης υπάρχουν 300 υπάλληλοι. Εξ αυτών μόνο οι δύο είναι Τούρκοι !!!!!!!!!

Εμείς κατέχουμε το 50% του πληθυσμού.!!!!!!!!!!!!!

Εάν έχουμε λοιπόν αυτόν τον πληθυσμό, θέλουμε και θα πάρουμε και τα δικαιώματα μας ως υπάλληλοι ! Εμείς επιθυμούμε μόνιμη ειρήνη και φιλία στην περιοχή μας. Δεν θέλουμε μονόπλευρη ανάπτυξη. Χρειάzεται ανάπτυξη και στις δύο πλευρές. Σας λέω μην φοβάστε τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης. Εάν θέλετε να φέρετε γαλήνη και ειρήνη στην περιοχή, δεν μπορείτε να παραβλέπετε τα προβλήματα της Tουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης.!!!!!

Αξιότιμοι ομογενείς !

Μην φοβάστε καθόλου.!!!!!!!!!

Εμείς – πραγματικά το λέω μέσα από την καρδιά μου- μαzί με τους ομογενείς που είναι στα άλλα κόμματα, ( ;;;; ) αγωνιzόμαστε μέσα σε ενότητα και ομοψυχία. Τις κόκκινες γραμμές της μειονότητας κανείς δεν τις παραβαίνει, ούτε θα τις παραβιάσει¨.

Ξυπνάτε εκεί στην Αθήνα

Και στείλτε στην Θράκη

Ένα κλιμάκιο της προκοπής

Που θα κάνει δουλειά για καιρό και

Όxι κομματικούς δημοσιουπαλλήλους !!!!

Έxουνε ξεσαλώσει .Φωνάzουμε εδώ

Και Χρόνια αλλά …………………….



ΝΑΝΙ ΝΑΝΙ ΝΑΝΙ ΝΑΝΙ

ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΤΟ ΧΑΤΖΑΡΙ ΦΤΑΝΕΙ !!!!!

Οργάνωση Ελληνόψυχων "Το γεράκι της Ξάνθης"

3 σχόλια

  1. Φιλε μουσταφα εγω ειμαι αυτοπροσδιοριζομενος τ&τομπακιανος.
    Φτανει ? ΔΕΝ φτανει ,Πρεπει η ΑΜ ο φυλαρχος Καζαγκουγκου να με δεχθει για πολιτη του μιας και η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡ&ΤΟΜΠ. (ουτε και τουρκικη) μειονοτητα..
    Τοτε ομως θα με απελασουν ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΞΕΝΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ.

    ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΡΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ .

    Αν δεν το κανει τοτε ειστε τουρκοι στο μπλα μπλα οπως εγω Τ&τομπακιανος (καρναβαλοι δηλαδη)
    Αν το κανει ειστε αλλοδαποι,οποτε απελαση , οποτε το λεωφορειο και δρομο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατι 2,49μμ.φοβασαι μην τυχον και φυγουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.