Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ": ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΕ ΠΑΝΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ HELLAS - ORTHODOXY ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΣΟΕΕ...     ΟΙ "ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ" ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚ...

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ HELLAS - ORTHODOXY ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΣΟΕΕ...  
 
ΟΙ "ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ" ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!


Στο θέμα της αντικατάστασης της ιερής ελληνικής σημαίας με ένα δικό τους κουρελόπανο που δεν είναι ούτε για φτύσιμο, αναφερθήκαμε προηγουμένως: Παρατηρητικός αναγνώστης του ιστολογίου μας επισήμανε πως στο πανό που έχουν απλώσει οι αναρχοαριστεροί στην ΑΣΟΕΕ υπάρχει εμφανέστατο μασωνικό σύμβολο!

Ναι, καλά διαβάσατε! Δείτε το πρώτο "Α" πώς είναι γραμμένο και θα καταλάβετε τι εννοούμε!

Να είναι άραγε...τυχαίο;;;

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! ΑΠΛΑ ΟΙ "ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ" ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!


Αυτοί είναι οι "αγωνιστές του λαού", που τα σπάνε και τα καίνε...επαναστατικά: ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! 

9 σχόλια

  1. μα ετσι κ αλλιως ρε παιδια η αναρχια πρεσβεβει οτι λεει η νεα ταξη πραγματων..μην πιστευεται σε Θεο..σε πατριδες...κ αλλα πολλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΓΑΣ ΕΚΛΕΛΤΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ΚΑΔΩΣΧ13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:05 μ.μ.

    Και το Ψ μοιάζει με τρίαινα. Όχι για να μην ξεχνάμε: όλοι αυτοί οι εβραιομασώνοι είναι κ σατανισταί..
    ΝΕΚΑΜ ΑΔΩΝΑΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από το Εγκληματικότητα:
    Συγκέντρωση λαθρομεταναστών τους Αγίους Αναργύρους

    Μένω στους Αγίους Αναργύρους. Πριν από λίγο βγήκα στην κεντρική πλατεία για τσιγάρα. Βγαίνοντας από το σπίτι μου όλοι οι Πακιστανοί της γειτονιάς, δεν είναι και λίγοι, κατευθύνονταν βιαστικά προς την πλατεία. Από κει ακούγονταν άκρως επιθετικές κραυγές σε ακατανόητη γλώσσα από το μεγάφωνο. Πλησιάζοντας βρέθηκα μπροστά σε μια συγκέντρωση ....
    Πακιστανών και άλλων συναφών εθνικοτήτων, (πάνω από πεντακόσια άτομα) μαζί με λίγους καθοδηγητές από τον Σύριζα, που κρατούσαν πανό και έδιναν τα γνωστά συνθήματα στα ελληνικά στους λαθρομετανάστες. Αυτό που σοκάρισε, όχι μόνο εμένα αλλά και όλους τους συντοπίτες..... που είχαν βγει για ψώνια ή για καφέ στην πλατεία, ήταν ο φανατισμός και το μίσος που εξέπεμπαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι. Μου κόπηκε το αίμα. Αφού τελείωσαν τις κραυγές έφυγαν συντεταγμένοι και καθοδηγούμενοι από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας πορεία στην περιοχή. Kάτι πρέπει να έχει γίνει, ίσως να έχετε κάποια πληροφόρηση. Ο κόσμος εδώ γύρω είναι πολύ τρομαγμένος από αυτό το σκηνικό τρόμου που μας επιβάλλουν οι "ανθρωπιστές".
    Αναγνώστης

    Σχόλιο..
    Η συγκεκριμένη διαδήλωση ήταν οργανωμένη από τον Κούρκουλα και την Κίνηση Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή ...με την ονομασία ..."Διαδήλωση ενάντια στα ρατσιστικά πογκρόμ".Γιατί όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι (και μόνο αυτοί) έγιναν επιθέσεις τύπου χούλιγκανς σε μετανάστες στην περιοχή του Ασπροπύργου.Το ότι οι αθίγγανοι είναι σε κόντρα με τους αλλοδαπούς στην περιοχή και είχαμε μέχρι και φόνο πριν 1,5 μήνα για το ποιος θα επικρατήσει στο ΧΥΤΑ δεν τους ενδιαφέρει....

    Πιασ' τ' αυγό και κούρευτο δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟΧΕ, ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΌΛΩΝ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΣΤΙΣ ΣΑΤΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ, ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΆΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΆΚΡΑ ΔΕΞΙΑ, ΑΠΟ ΆΘΕΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΑΓΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΌΜΩΣ-ΩΣ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ-ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΣΜΟΥ, ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΥΗΣΗΣ... ΠΟΛΛΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΑΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΣΜΟΥ... ΣΤΟ ΛΕΩ, ΔΙΟΤΙ ΣΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ, ΌΠΩΣ ΠΧ ΟΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ...

    k.b

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τυχαίο; Είναι τόσο θολά τα πράγματα τελικά; Ναι ξέρω. Θέλουν και οι δυο το κακό της Πατρίδας. Αυτό αρκεί; Οι άπλυτοι υποκινούνται και από τους μασόνους. Ναι μήπως όμως η σχέση αυτή δεν σταματάει εκεί; Μήπως είναι τόσο τερατωδώς έκδηλη που κανείς δεν βλέπει την ουσία;;; Ή μήπως ακόμη περισσότερο δεν πρέπει να μιλάμε για "σχέση" αλλά για ΤΑΥΤΗΣΗ;;;

    Να θυμίσω μερικά στοιχεία.

    1. Η διαχρονική μανία των μασόνων του ΠΑΣΟΚ (και πολλών άλλων) με το Σταυρό. Δεν είναι ο Σταυρός που πρέπει να καταργηθεί (ως θρησκευτικό σύμβολο και καλά) αλλά το Εθνόσημο! Με την κατάργηση του Σταυρού σβήνει το Εθνόσημο. Φυσικά περιττό να πούμε ότι το κάψιμο της Σημαίας από προδοτικά φασισταλάγνα σκουλήκια ή ο χλευασμός της ("ένα κουρελόπανο") και αφαίρεση της από τα φυλλάδια του RealDemocracy, είναι το ίδιο και το αυτό.

    2.Άμεση Δημοκρατία και Αναρχοκαπιταλισμός.
    http://real-democracy.gr/forum/amesi-dimokratia-kai-anarxokapitalismos
    ("Το ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ γιατί δεν χρησιμεύει σε τίποτα. Τα ΣΥΝΟΡΑ ΕΠΙΣΗΣ" !!!
    "Οι ΔΑΣΜΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΕ και το εμπόριο είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟ (!!!) με μόνο περιορισμό ότι το προϊόν δεν βλάπτει εσκεμμένα την υγεία των ανθρώπων και της φύσης γενικότερα"
    Δηλαδή ΔΕΝ θα μπορείς να βάλεις φόρους στα γερμανικά πχ προϊόντα (ή δεν τα εισάγεις καν) για να βοηθήσεις τους Έλληνες παραγωγούς. Αυτό είναι η "κατάργηση των συνόρων και των κρατών" με απλά λόγια που θέλουν τα άπλυτα.

    "Θα έλεγε όμως κανείς, ότι η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των κρατικών επιχειρήσεων που ακούμε στις μέρες μας ότι θέλει η παρούσα κυβέρνηση, είναι και το ίδιο με αυτό που λέει ο Αναρχοκαπιταλισμός. Ναι, μόνο που εμείς ως Αναρχοκαπιταλιστές, δεν αναγνωρίζουμε κανένα κράτος/μεσάζοντα. Το κράτος είναι η εταιρία που πρέπει να ΚΑΤΑΡΗΘΕΙ για να ανθίσει ο Αναρχοκαπιταλισμός και η Άμεση Δημοκρατία στην πράξη" !!!!!
    "Ο τρόπος για να καταργηθεί το κράτος είναι με το να απαξιούμε να ασχολούμαστε μαζί του. Αν μας χτυπήσει νομικά, οικονομικά, στρατιωτικά, είμαστε αναγκασμένοι να αμυνθούμε με όποιο τρόπο κρίνουμε σκόπιμο εκείνη τη στιγμή και δεν εγγυόμαστε ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΧΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ" !!!
    Καλούν δηλαδή σε ΕΜΦΥΛΙΟ για να επιβάλουν το "παράδεισο" της κατάργησης των συνόρων και είναι έξω ακόμα !!!

    3. Κάλεσμα στους "πολίτες του κόσμου"
    http://real-democracy.gr/content/%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85
    Κλασικό αυτό ε; Αναρχοκαπιταλιστές και αναρχοάπλυτοι μαζί και σε αυτό.

    4. Περιορισμός του κράτους στον έλεγχο της οικονομίας, ελεύθερη αγορά, (Νεοφιλελευθερισμός δηλαδή. Τα είδαμε και πιο πάνω).

    5.ΜΑΣΟΝΙΑ και Αναρχοκαπιταλισμός.
    http://www.amra.gr/forum/index.php?topic=1921.0
    Δηλαδή οι "πολίτες του κόσμου" του RD θέλουν ακριβός το ίδιο με τους μασόνους!!!!

    6.Κατάργηση συνόρων/εθνικών κρατών (ΕΕ, NAFTA κλπ).

    Το λένε ξεκάθαρα! Δεν είναι μυστικό.
    ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΠΑΚΕΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάνετε ένα βασικό λάθος: Οι αναρχοαριστεροί ουδέποτε υποστήριξαν το Ισραήλ και γενικότερα τον εβραϊκό παράγοντα. Άπειρες διαμαρτυρίες για την Παλαιστίνη, αλλά ούτε μία για την Κύπρο (θίγεται η Τουρκία), ή την Β. Ήπειρο (θίγονται τα αλβανά). Πώς, λοιπόν, ξάφνου άγονται και φέρονται από του «σιωνιστές» και τους «μασώνους».

    Βέβαια, αν αντιγράφετε τις αρλούμπες του Η-Ο, δεδηλωμένου αντισημίτη, αντιμασώνου, αντιΛΑΟΣ, αντί- και γω δεν ξέρω τι, κατά τ’ άλλα όμως ευσεβούς.... «χριστιανόπουλου» (sic), τότε το σφάλμα είναι δικό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανωνυμε, οι Φιλικοι ορκιζονταν στο Ευαγγελιο. Μηπως κανουν το ιδιο και οι Μασωνοι και δεν το ξερουμε;

    Οσο για τους υπολοιπους, ξυδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λίγο σοβαροί να είμαστε, μην τους ρίχνουμε και φανταστικές κατηγορίες. Υπερβολικά τραβηγμένη η εξήγηση της φωτογραφίας, προτείνω να κατεβάσετε την ανάρτηση γιατί χάνεις αξιοπιστία, Στόχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.