Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΣΤΑΝΙΝΟΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΙΤΕΣ ΓΙΑ... ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΙΣΣΟΚΟΛΗΣΗ!

Η "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ" ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΚΕΛ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΣΑΤΛΙΝΟΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝ...

Η "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ" ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΚΕΛ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΣΑΤΛΙΝΟΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΙΤΛΟΦΟΡΟΥΝ "Ανακοίνωση για την επίθεση του Δράσις – ΚΕΣ στο οίκημα της Προοδευτικής Κ.Κ.Φ. Αθήνας" ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ:

Aφίσσα... επίθεσης!
Τις εποχές της Χούντας, όταν έκαναν ότι ήθελαν, θυμήθηκαν χθες το βράδυ οι φασίστες του Δράσις-ΚΕΣ. Οι πολιτικοί απόγονοι της ΕΟΚΑ Β’, δρώντας ως συνήθως, στο σκοτάδι, έκαναν ξανά την εμφάνιση τους έξω από το οίκημα της Προοδευτικής στην Αθήνα. Ερχόμενοι από «πορεία διαμαρτυρίας», έξω από την Κυπριακή πρεσβεία στην Αθήνα, οι θρασύδειλοι νυκτοβάτες, κατευθύνθηκαν προς το οίκημα της Προοδευτικής, όπου τοποθέτησαν χαρτόνια με αναγραμμένα συνθήματα, αλλά και τα ονόματα των 13 νεκρών της τραγωδίας της 11ης Ιουλίου, στην είσοδο και σε άλλους χώρους, εκτός του οικήματος.

Επίσης, παραταγμένοι στρατιωτικά, φώναζαν εμετικά, εθνικιστικά συνθήματα όπως «Να πεθάνει ο Χριστόφιας», «Κάτω η Χούντα του Χριστόφια», «Δολοφόνε Χριστόφια», «Ελλάς Κύπρος Ένωσις» κ.α. Δυστυχώς, εκμεταλλευόμενοι τον ανθρώπινο πόνο και τη δικαιολογημένη απαίτηση του κόσμου να βρεθούν οι ένοχοι για την έκρηξη στο Μαρί, τα «παιδιά του Γρίβα» προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα αστάθειας και πολιτικής αναταραχής στην κυπριακή κοινωνία, με απώτερο στόχο, τόσο την παραίτηση του Προέδρου Χριστόφια, όσο και τον παραγκωνισμό του ΑΚΕΛ.

Συνεχίζουν την άθλια προσπάθεια, που εθνικιστικοί κύκλοι, αλλά και στελέχη κομμάτων της αντιπολίτευσης, ξεκίνησαν από την πρώτη κιόλας μέρα της τραγωδίας, για αποδόμηση του Προέδρου, αλλά και πάση θυσία παραίτηση του. Μιλώντας με απαξιωτικούς και αισχρούς χαρακτηρισμούς, απέναντι σε όποιον υπερασπίζεται το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας και συνακόλουθα τη δημοκρατία και τη νομιμότητα, προσπαθούν με κάθε τρόπο να δηλητηριάσουν τις συνειδήσεις του κυπριακού Λαού και να οδηγήσουν τον τόπο μας σε νέες περιπέτειες.

Για ένα πράγμα να είναι σίγουροι! Όσο και αν προσπαθούν να καπηλευτούν το θάνατο των 13 συμπατριωτών μας, για να υλοποιήσουν τα άνομα σχέδια τους, ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ. Γιατί πολύ απλά, ο κυπριακός λαός θυμάται ακόμη ποιοι είναι αυτοί, που με την ίδια σχεδόν συνθηματολογία με σήμερα, απαιτούσαν το κεφάλι του Προέδρου Μακάριου και ασέλγησαν με τις πράξεις τους, στο κορμί της πατρίδας μας. Ο κυπριακός λαός, έχει το κριτήριο και αντιλαμβάνεται ποιοι είναι αυτοί που πραγματικά απαιτούν να βρεθούν οι ένοχοι και ποιοι είναι αυτοί που ήδη, έχουν αποφανθεί, ανάλογα βέβαια με το τι εξυπηρετεί τα σχέδια τους, ποιος ευθύνεται και ποιος όχι. Και σε όλους αυτούς που βρήκαν, δήθεν, την ευκαιρία να κτυπήσουν την Αριστερά, εμείς ένα τους λέμε: Μην καρτεράτε να λυγίσουμε, μήτε για μια στιγμή!

ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ "ΕΠΙΘΕΣΗ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΜΟΛΟΥΝ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ "ΕΠΙΘΕΣΗ" Η ΑΦΙΣΣΟΚΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ...

ΑΥΤΗ Η ΑΦΙΣΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΕΡΙΣΑΣΟΤΕΡΟ ΚΙ ΑΠΟ ΡΟΠΑΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΛΟΣΤΟΥΣ!

1 σχόλιο

  1. Η ΚΥΠΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΝΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ.

    ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ, Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ " ΤΟ 1974 ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ " . ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ, ΗΛΙΘΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΕΛΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ !!

    ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ
    ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
    Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ
    ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ.

    ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΣ. Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ !!

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.