Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΙΡΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΤΟ ΚΑΝΤΙΛ. ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ!

Aντάρτες του PJAK στο υπό Ιρανική κατοχή κουρδιστάν... Ο ιρανικός στρατός  άρχισε ξανά να βομβαρδίζει προπαρασκευαστικά, τους πρόποδες τ...

Aντάρτες του PJAK στο υπό Ιρανική κατοχή κουρδιστάν...

Ο ιρανικός στρατός  άρχισε ξανά να βομβαρδίζει προπαρασκευαστικά, τους πρόποδες του όρου Κάντιλ.Το Ιράν ξεκίνησε και πάλι τις επιχειρήσεις κατά του αδερφού κόμματος του PKK στο Ιράν, PJAK. 

 Η κουρδική διοίκηση στο Βόρειο Ιράκ ανακοίνωσε ότι οι βομβαρδισμοί που είχαν σταματήσει στις 5 Σεπτεμβρίου, όταν η PJAK κήρυξε κατάπαυση πυρός ξεκίνησαν και πάλι χτες το βράδυ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα ιρανικά πυροβολικά χτύπησαν τις περιοχές Ντόλα Μπαλακέτε, Χέζνι, Σερκάν, Μπέστι, Κόιλε, Τσομάν και Νεβραντόκ στον όρο Κάντιλ.

 Ο ιρανικός στρατός χτύπησε επίσης με πυροβόλα τις περιοχές Χινέρε και Χακούρκ που βρίσκονται στο τρίγωνο των συνόρων Τουρκίας-Ιράν-Ιράκ.

Αυτά ισχυρίζονται οι τούρκοι που έχουν ήδη σχεδόν έτοιμες χερσαίες δυνάμεις για εισβολή στο Βόρειο Ιράκ. Ο απόλυτος συντονισμός της Ισλαμιστικής τουρκίας με τους υπερισλαμιστές μουλάδες του Ιράν ξεδιπλώνεται για άλλη μιά φορά σε όλο της το μεγαλείο...

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.