Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΤΗΝ ΔΙΟΜΟΙΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ!

Λίγα 24ωρα μετά την πρώτη επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού στη Μπουμπουλίνα, σήμερα τα ξημερώματα, μετα τις 2:30...


Λίγα 24ωρα μετά την πρώτη επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού στη Μπουμπουλίνα, σήμερα τα ξημερώματα, μετα τις 2:30, ομάδα αγνώστων, επιθέθηκαν ξανά στην διμοιρία που σταθμεύει εκεί. Η επίθεση με μολότωφ, πέτρες μπουκάλια και καδρόνια, αποκρούστηκε από τους άνδρες των ΜΑΤ, χωρίς ωστόσο να πραγματοποιηθεί κάποια σύλληψη, αλλά και χωρίς τραυματισμούς. Από την επίθεση καταστράφηκε ολοσχερώς ένα όχημα και έπαθε εκτεταμένες ζημιές ένα άλλο.

3 σχόλια

  1. Οι άπλυτοι λένε στο indymedia ότι συνελήφθη ένας δικός τους και διώκεται για κακουργήματα.

    Νομίζω ότι η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ πρέπει να λάβει υπ' όψην της τις επιθέσεις και να στείλει στην περιοχή δύνάμεις της ΔΕΛΤΑ και την Αύρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι να λαβη η ΕΛ.ΑΣ ολα αυτα τα μετρα που λες.αλλα η μεγαλυτερη ξεφτυλα ειναι να βλεπης στην μια γωνια τα ΜΑΤ να φυλανε,δεν ξερω τι και ακριβως απεναντι στην γωνια να ειναι πληθος λαου συναλλασομενο με εμπορους ναρκωτικων και χρηστες πεσμενους κατω και κανεις εκ των φρουρων της ΤΑΞΕΩΣ να τους ενοχλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ...Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΜΑΤΑΤΖΗΣ=Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΛΥΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.