Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ...

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ Ο ΣΤΑΛΙΝΑΣ...  (από το sigmalive) Σύσκεψη για το φυσικό αέριο υπό τον Πρόεδρο της Δη...

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ Ο ΣΤΑΛΙΝΑΣ... 

(από το sigmalive) Σύσκεψη για το φυσικό αέριο υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί στις 12.30 μετά το μεσημέρι, στο προεδρικό μέγαρο. Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν οι Υπουργοί Οικονομικών, Εσωτερικών, Εμπορίου και Γεωργίας. Η σύσκεψη πραγματοποιείται ενόψει της πρώτης γεώτρησης στην Αποκλειστική Οικονομική ζώνη της Κύπρου από την Αμερικανική εταιρεία Noble .

Στο μεταξύ, σε χθεσινή συνάντηση εργασίας ΑΗΚ και Noble και Delek εξέφρασαν την ετοιμότητά τους για ενδεχόμενη συνεργασία στον τομέα του φυσικού αερίου.

Η συνάντηση ήταν συνέχεια προηγούμενων επαφών μεταξύ της ΑΗΚ και των δύο εταιρειών, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τομέα της εξόρυξης και εμπορικής εκμετάλλευσης φυσικού αερίου.

Οι εταιρείες Noble και Delek έχουν το δικαίωμα εκμετάλλευσης του ισραηλινού κοιτάσματος στο Leviathan, ενώ η εταιρεία Noble αρχίζει προσεχώς τις ερευνητικές γεωτρήσεις στο κυπριακό οικόπεδο Αφροδίτη.

Ο ρόλος της ΑΗΚ, αναφέρει σχετική ανακοίνωση, θεωρείται από τις δύο εταιρείες ως πολύ σημαντικός, αφού η ΑΗΚ θα είναι ο σημαντικότερος και ίσως ο μοναδικός, αρχικά, καταναλωτής φυσικού αερίου.

1 σχόλιο

  1. Λετε να τον πηρε τηλ. ο Ερντογαν να του δωσει λιγο χρονο για να φτασουν οι τουρκικες φρεγατες στο Ισραηλ ωστε να το απειλησει μονομερως μπας και υποκυψει , ωστε μετα να χτυπησει τα γεωτρυπανα με το Ισραηλ εκτος και να μην κουνηθει φυλλο ??
    Θα δουμε μετα το περας του συμβουλιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.