Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε, ΡΕ ΚΛΩΤΣΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ... "ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ" ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ-ΣΑΠΩΝ!

Την ώρα που οι τούρκοι προκαλούν όλο και περισσότερο, αμφισβητώντας τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, οι εγχώριοι... ειρηνιστές συνεχίζουν την ...


Την ώρα που οι τούρκοι προκαλούν όλο και περισσότερο, αμφισβητώντας τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, οι εγχώριοι... ειρηνιστές συνεχίζουν την προπαγάνδα για την... ελληνοτουρκική φιλία! Όπως ενημερωνόμαστε "σε κλίμα αγωνιστικότητας, αδελφοσύνης και φιλίας διεξήχθη στο γήπεδο της Ξυλαγανής το διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου, μεταξύ ομάδων παλαιμάχων ποδοσφαιριστών από την Τουρκία και την Ροδόπη, υπό την αιγίδα του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών. 

Συγκεκριμένα ο δήμος Μαρώνειας – Σαπών απεδέχθη το αίτημα της ομάδας παλαιμάχων της Αττάλειας και σε συνεργασία με τον σύλλογο παλαιμάχων της Α.Ε. Κομοτηνής διοργάνωσε το τουρνουά αυτό, στο οποίο συμμετείχαν οι ομάδες παλαιμάχων από την Αττάλεια και το Ικόνιο Τουρκίας, η ομάδα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών και η ομάδα παλαιμάχων της Α.Ε. Κομοτηνής. Μετά το τουρνουά δόθηκε δεξίωση σε ταβέρνα της Μαρώνειας όπου παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Μαρώνειας Σαπών κ. Γιάννης Πολυχρονιάδης ο οποίος τόνισε ότι «η φιλία των λαών μέσα από τον αθλητισμό, είναι μια πράξη ουσίας, εφόσον αυτοί που αγωνίζονται διαθέτουν ήθος και αγωνιστικότητα και το κυριότερο είναι ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να αποτελέσει μοχλό υψηλών προδιαγραφών και να στήσει γέφυρες επικοινωνίας στην ειρήνη δύο γειτονικών λαών».
Η δεξίωση έκλεισε με ανταλλαγή δώρων και αναμνηστικών αλλά και πολύ χορό από τους φιλοξενούμενους ποδοσφαιριστές οι οποίοι απεδείχθησαν και καλοί χορευτές.

Στην δεξίωση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κ. Μαρίνος Πασλίδης, ο αντιδήμαρχος κ. Τοπάλ Μεμέτ Αλή και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ανέστης Ποιμενίδης και κ. Πέτρος Δουδουλακάκης.
Και μετά μας φταίνε οι "ξένοι" για τα χάλια μας; Το ξεκαθάρισμα πρέπει να αρχίσει απο το εσωτερικό. Και όσο ο λαός μας παραμένει κοιμισμένος και εξακολουθεί τον ρόλο του παλαμοκροτητή του κάθε πρασινοκοκκινομπλέ πολιτικάντη, αυτά θα συμβαίνουν και ακόμη χειρότερα! ΞΥΠΝΑΤΕ...

---------------------------------------- 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.