Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ-ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΕΝΤΟΝΑ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ "ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!

 Πολύς κόσμος βρέθηκε σήμερα στον χώρο της Πηγάδας στον Μελιγαλά για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων των ανθελλήνων μπολσεβίκων, που πριν α...


 Πολύς κόσμος βρέθηκε σήμερα στον χώρο της Πηγάδας στον Μελιγαλά για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων των ανθελλήνων μπολσεβίκων, που πριν από 67 χρόνια κατέσφαξαν χιλιάδες αθώους Έλληνες, σε ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που παρέμεινε ατιμώρητο.

Εντυπωσιακή η παρουσία μελών της Χρυσής Αυγής από Πελοπόννησο και Αθήνα, με συνθήματα εναντίον των πολιτικών και των αριστερών.

Παντελώς απούσα για άλλη μια φορά η Νέα Δημοκρατία του Μεσσήνιου Σαμαρά, ενώ από το Λαος υπήρχαν δύο εκπρόσωποι, που όμως δεν κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο. (πηγή)



Μελανό σημείο της εκδήλωσης η ομιλία του Δημάρχου της περιοχής, ο οποίος, παρότι πλασάρεται ως "ανεξάρτητος δεξιός", σε μια ομιλία-παραλήρημα καταδίκασε τα συνθήματα εναντίον των σφαγέων αριστερών, τονίζοντας πως "η σημερινή μέρα πρέπει να είναι μέρα συμφιλίωσης με όλους"!!!

Αποτέλεσμα, να αποδοκιμαστεί έντονα από το σύνολο των παρευρισκομένων, που δεν πίστευαν στ'αυτιά τους τα προκλητικά λόγια ΥΠΕΡ των κομμουνιστών, σε έναν χώρο όπου εκείνοι διέπραξαν φρικαλεότητες εναντίον Ελλήνων.

Από το πρωί, μέλη της Χρυσής Αυγής ήταν στο χώρο της θυσίας  για το ετήσιο Εθνικό Μνημόσυνο για τα χιλιάδες αθώα θύματα των συμμοριτών στην Πηγάδα του Μελιγαλά και οι νεολαίοι του Κινήματός έδωσαν παλμό με τα συνθήματά τους και υπενθύμισαν σε κάποιους ότι δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο θρησκευτικό μνημόσυνο, όπως μια μερίδα των διοργανωτών πιστεύει. Κατατέθηκαν στεφάνια τόσο από τον Λαϊκό Σύνδεσμο, όσο και από την Τ.Ο. Καλαμάτας και τους πυρήνες Γαργαλιάνων και Πάτρας.

Αργότερα, το μεσημέρι της Κυριακής, περισσότεροι από 100 Χρυσαυγίτες βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας όπου πραγματοποιήθηκε προπαγανδιστική εξόρμηση που εξελίχθηκε σε αυθόρμητη συγκέντρωση με ομιλία μάλιστα του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου! Ο Αρχηγός μάλιστα έκανε δηλώσεις στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό BEST.

www.stoxos.gr 

5 σχόλια

  1. αυτούς που σφάξανε ήταν ταγματασφαλίτες που συνεργάζονταν με τον κατακτητή.οπότε δωσίλογοι και προδότες σκότωσε ο ελάς,το λυπηρό είναι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν και αθώοι που σκοτώνονται ,λυπάμαι γι αυτούς αλλά όχι για τους δωσίλογους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η μία πλευρά με τον Στάλιν και η άλλη με τον Τσώρτσιλ και τους Γερμανούς (βλέπε γερμανοτσολιάδες) και βάλανε τους έλληνες να σκοτώνονται μεταξύ τους.Τέτοια άρθρα είναι υποκειμενικά,μονομερή,ανιστόρητα,φανατισμένα και το μόνο που κάνουν είναι διαιωνίζουν τα του εμφυλίου σε εποχή που ο εχθρός είναι η νέα τάξη ,για όσους δεν το χουν καταλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ 8 ΕΤΩΝ;Η ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΟΡΟΣ;ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ Η ΒΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΒΙΑ;ΟΤΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΖΗΤΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ;ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΡΙΒΑΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ;ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΩΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΠΛΑΙ-ΠΛΑΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ.ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΥΚΟΦΙΛΟΙ ΜΑΣ,ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΓΙΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατεβηκαν κυριως δυο διλοχιες ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ υπο Καπεταν Γιωτη (φλωρακη ) και ΑΡΗ .Αυτες και πραγματοποιησαν το μεγαλυτερο μερος των σφαγων.
    ----------------------------------
    Ενας γερος που γλυτωσε ειπε "υπο ποια σημαια πολεμησαν (οι κκεδες)?? εμεις ειχαμε την Ελληνικη , αυτοι??"
    ----------------------

    Περα απο ολα αυτα αγαπητοι που λετε οτι ηταν δοσιλογοι εστω και οχταχρονοι και δοσιλογοι-εμβρυα μεσα στις κοιλιες απο τις μαναδες τους , υπαρχει μια μεθοδος απονομης δικαιωσυνης στην κοινωνια των ανθρωπων που λεγεται "ΔΙΚΗ" ,χρησιμοποιει ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ πολιτες που αναφερονται στο περιστατικο και καλουνται "ΜΑΡΤΥΡΕΣ" και απο ολα αυτα κρατουνται "ΠΡΑΚΤΙΚΑ". Η αποφαση ακομη και αν ειναι θανατος εκτελειται κατα τροπο που να μην παραβιαζει την αξιοπρεπεια (πχ τεμαχισμος , καυση ,εκδορα κλπ )

    ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΚΤΗΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ Η ΟΧΙ.

    Σιγουρα υπηρξαν πολλοι συνεργατες των Γερμανων για οικονομικους κυριως λογους . Ο πληθυσμος ομως οντας ΑΟΠΛΟΣ για να γλυτωσει συνεργαζονταν με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΟΠΛΗ ΟΜΑΔΑ του εμφανιζονταν απειλοντας τον . Δυστυχως η αντιπαλη ομαδα τον ΕΞΟΝΤΟΝΕ ...
    Ετσι οι εκατονταδες χιλιαδες ΕΛΑΣΙΤΕΣ ηταν ΕΛΑΣΙΤΕΣ υπο ΑΠΕΙΛΗ και ΟΧΙ υπο ΕΠΙΛΟΓΗ αποδειξη οτι μετα το τελος του εμφυλιου ηταν μονο 4000 (οι υπολοιποι ηταν Βουλγαροι)

    Ας μη γραψω κι αλλα ...

    Ευχαριστω για το χρονο σας
    Μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενας γερος που γλυτωσε ειπε "υπο ποια σημαια πολεμησαν (οι κκεδες)?? εμεις ειχαμε την Ελληνικη , αυτοι??"

    Πανθηρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.