Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΚΑΡΥΔΙΑ Ο ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ! ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!

ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ! ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ GOSSIP - TV, ΤΟΥ ΝΑΣΟΥ ΓΟΥΜΕΝΙΔΗ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ... ΓΚΛΑΜΟΥΡ ...

ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ! ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ GOSSIP - TV, ΤΟΥ ΝΑΣΟΥ ΓΟΥΜΕΝΙΔΗ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ... ΓΚΛΑΜΟΥΡ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!

Ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο μοναδικός Έλληνας σχεδιαστής που έχει συμμετάσχει δυο φορές στο Fashion show της Νέας Υόρκης, αποκαλύπτει τα τρωτά σημεία της Ελληνικής μόδας σε σχέση με όσα έχουν δει τα ματάκια του στο εξωτερικό, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του, ηγέτη. Φέτος ενώ όλα ήταν έτοιμα εκείνος αρνήθηκε. Και ξέρετε γιατί; διότι οι διοργανωτές του ζήτησαν να συμμετάσχει σε event με φιλανθρωπικό σκοπό για να μαζευτούν χρήματα για το Τουρκικό κράτος. Το mail ήρθε την Πέμπτη και ο σχεδιαστής άλλαξε τριάντα χρώματα.

Μιλώντας αποκλειστικά στο blog μας επιβεβαίωσε την κρούση των διοργανωτών προσθέτοντας...  "αυτά είναι θλιβερά φαινόμενα. Επειδή ένας εκ των χορηγών ήταν μια πολυεθνική Τουρκική εταιρεία επιπλών πάει να πεί ότι εγώ θα συμμετάσχω σε δωρεές και φιλανθρωπικά gala υπέρ του Τουρκικού Έθνους. Τι τραγικά πράγματα είναι αυτά; Όχι τους είπα και ήταν όλο δικό τους. Βεβαίως τα ρούχα μου θα φανούν στο show room αλλά εγώ δε θα είμαι εκεί για να κλείσω την επίδειξή μου". Άλλωστε όπως έχει πεί ο ίδιος εδώ στο gossip-tv.gr κατα το παρελθόν "Στη ζωή μου έχω μάθει να είμαι leader όχι follower". Αν τον εκτιμούσα μια φορά με την απόφασή του αυτή τον εκτίμησα εκατομμύρια φορές.

-------------------------


4 σχόλια

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΨΟΦΗΜΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑ 50 ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ ΜΙΑΣ ΝΕΑΡΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ, ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΕΤΣΟΥ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
    EINAI ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΝΔΡΟΠΡΕΠΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΙΜΙΟΣ, ΓΕΝΝΑΙΟΣ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ.ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΑΝΔΡΟΠΡΕΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άνδρας!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα... Μην υπερβαλλουμε κιολας! Μπραβο του, αλλα μεχρι εκει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ 2.45μμ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ STRAIGHT ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΔΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.