Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΚ!!! ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΚΛΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ...  Δυσκολεύεται να βρει δουλειά στην Ελλάδα...

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΚΛΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ... 

Δυσκολεύεται να βρει δουλειά στην Ελλάδα ακόμη και ο γιος του Πρωθυπουργού.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο οποίος έχει σπουδάσει κοινωνιολογία και στατιστική σε Πανεπιστήμια της Νορβηγίας και της Βρετανίας στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Το Βήμα δήλωσε ότι δυσκολεύεται να βρει δουλειά λόγω της κρίσης. Ο Ανδρέας Παπανδρέου σημείωσε ότι στην προσωπική του ζωή αποφεύγει να δηλώνει ότι είναι γιος του Πρωθυπουργού.

Ο πρωτότοκος γιος του Γιώργου Παπανδρέου απαντούσε «ότι είναι συνωνυμία» σε όσους τον ρωτούσαν αν έχει κάποια σχέση με τον Πρωθυπουργό Παπανδρέου. Δηλώνει μάλιστα ότι κανένας δεν γνώριζε ότι ήταν γιος του Πρωθυπουργού ακόμη και όταν υπηρετούσε στις Ειδικές Δυνάμεις στον Έβρο.

Ερωτηθείς για το πώς νιώθει που ο πατέρας του κόβει συντάξεις και μισθούς ο Ανδρέας απάντησε ότι ο πατέρας παλεύει όσο μπορεί στο θέμα αυτό και στεναχωριέται πολύ και δήλωσε χαρακτηριστικά «Δεν τον βλέπετε; Του πατέρα μου τα μαλλιά άσπρισαν μέσα σε τρεις μήνες».

Ο γιος του Έλληνα πρωθυπουργού αφού σημείωσε ότι στεναχωριέται από τα γεγονότα που συμβαίνουν λόγω των μέτρων που λήφθηκαν στο πλαίσιο της καταπολέμησης της οικονομικής κρίσης στη χώρα σημείωσε ότι και ο ίδιος βρέθηκε σε διαδηλώσεις διαμαρτυρίας.

 Ο Ανδρέας Παπανδρέου σημείωσε επίσης ότι έχει δικές του απόψεις σχετικά με γεγονότα τις οποίες μερικές φορές μοιράζεται και με τον πατέρα του και ότι δυσκολεύεται να βρει δουλειά λόγω της κρίσης. Σύμφωνα με τον Ανδρέα Παπανδρέου οι εταιρίες λόγω της κρίσης δεν χρηματοδοτούν τις επιχειρήσεις και για το λόγω αυτό αναζητά νέα πεδία εργασίας.

ΑΠΟΡΙΑ "ΣΤΟΧΟΥ": ΑΦΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΥΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ; ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ; Ή ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΟΒΑΝ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ 20 - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;;;

7 σχόλια

  1. Ειδικές δυνάμεις;;; Ώωωω έλα ρε εβραίο κομάντο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά υπάρχουν μονάδες ειδικών δυνάμεων στον Έβρο; Νομίζω πάνε πολλά χρόνια που απομακρύνθηκαν από εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ: κοινωνιολογία και στατιστική
    Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ. ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ - ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άλλος ένας ψεύτης της οικογένειας. αν πήγε φαντάρος μπράβο του,αν πήγε Ειδικές Δυνάμεις ξανά μπράβο του, αν έχει μονάδα Ειδικών Δυνάμεων στον Εβρο θέλω να μου πει κάποιος που είναι το στρατοπεδο τους. τόσα χρόνια στον στρατό τέτοια μονάδα δεν είδα στον Εβρο. μόνο σε ασκήσεις τύπου Παρμενίων πάνε για 4-5 μέρες και μετά επιστρέφουν στις βάσεις τους. Αλλα σίγουρα, πολλοί την είδαν την συνέντευξη, λίγοι κατάλαβαν το ψέμα του. όσο για την ανεργία δεν σκοτίστηκε και πολύ, έχει τις άκρες να βρει δουλειά όποτε θέλει, σαν σωστός γιος όμως, υπερασπίστηκε τον πατέρα του ( αν και ξέρει ότι κάνει μακακιες )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αμα δεν εχεις βυζμα σε αυτη τη χωρα αυτα παθαινεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΝΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ............

    ''ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτο το κωλοσογο του κερατα με τις οχιες πρεπει να το πατησουμε στο ερπετοκεφαλο του και να το λιωσουμε.Σαν λερναια υδρα γεναει συνεχως βρωμερα σκατοκεφαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.