Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ"... ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ.

Ανακοίνωση-Διάψευση στη γελοία αναφόρα Σκοπιανικής Ιστοσελίδας  Ο Πατριωτικός Σύνδεσμος Λάρισας, Οι Ανένταχτοι Πατριώτες Βορείου Ελλάδος ...


Ανακοίνωση-Διάψευση στη γελοία αναφόρα Σκοπιανικής Ιστοσελίδας 

Ο Πατριωτικός Σύνδεσμος Λάρισας, Οι Ανένταχτοι Πατριώτες Βορείου Ελλάδος και Η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας διαψεύδουν την γελοία αναφορά Σκοπιανικής Ιστοσελίδας Ειδήσεων ότι το κλείσιμο των συνόρων από τους Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες έγινε λόγο της ήττας της Εθνικής μας ομάδας καλαθοσφαίρισης από την αντίστοιχη των Σκοπίων.

Σκοπός αυτής της ενέργειας ήταν να σταλεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα στη γείτονα χώρα, ότι δεν δεχόμαστε την καπήλευση της Ιστορίας της Μακεδονίας μας από έναν λαό που δεν της ανήκει καθώς και στους προδότες πολιτικούς μας που επιτρέπουν και προτρέπουν με της πράξεις τους να προωθούν τη Σκοπιανική προπαγάνδα.

Επίσης ο λόγος της ενέργειας αυτής αναφέρετε ξεκάθαρα στα φυλλάδια που μοιράστηκαν καθώς και στα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο. Θα ήταν γελοίο από μέρους μας να οργανώσουμε μια τέτοια ενέργεια για μια αθλητική διοργάνωση. Την επόμενη φορά υποσχόμαστε ότι ο λόγος για μια τέτοια ενέργεια θα είναι η μεγάλη αύξηση "μαϊμούδων" στη Ζούγκλα των Σκοπίων!

Αναρτήθηκε στο σύνδεσμο της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ "ΜΙΝΑ" ΕΙΧΕ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΩΝ (ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ) ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ... ΗΤΤΗΘΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

-------------------------------
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.