Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ: ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ!

Στη σύλληψη τριών υπηκόων Αλβανίας και συγκεκριμένα των R. M. 20 ετών, Ρ. Α. 22 ετών και Κ. Μ. 35 ετών, που φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθε...

Στη σύλληψη τριών υπηκόων Αλβανίας και συγκεκριμένα των R. M. 20 ετών, Ρ. Α. 22 ετών και Κ. Μ. 35 ετών, που φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση διακίνησης ηρωίνης στο νησί της Ρόδου, προέβησαν το βράδυ της Τρίτης αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι αστυνομικοί είχαν στήσει καρτέρι στους δύο πρώτους οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο και εκινούντο στην περιοχή της Ανάληψης.
Οι δύο αλλοδαποί αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών και απέρριψαν από το αυτοκίνητο δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 170 γραμμαρίων.
Σε έρευνα που ακολούθησε σε οικία στην ίδια περιοχή βρέθηκαν στην αυλή 53 ακόμη γραμμάρια της ίδιας ουσίας. Η εμπλοκή του τρίτου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αφορά την διακίνηση σημαντικών ποσών σε συγγενικά πρόσωπα των ανωτέρω. Στην κατοχή των αλλοδαπών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εξάλλου 2.500 ευρώ και κινητά τηλέφωνα.
Οι αστυνομικοί φέρονται σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες να εξετάζουν τυχόν εμπλοκή στην υπόθεση και ενός ‘Ελληνα που είχε δοσοληψίες με τον 20χρονο.

---------------------------------


2 σχόλια

  1. Εισαι σιγουρος Στοχε οτι ηταν αλβανοι; μα αυτοι ειναι ανθρωπακια σκετο μαλαμα...και διακατεχονται ολοι τους απο φιλελληνικα αισθηματα...Οι ιδιοι λεν μαλιστα οτι αυτοι πολεμησαν το 21 ενω εμεις οι Ελληνες καθομασταν σπιτι και βαραγαμε μα...κια! Μα ειναι δυνατον...καποιο λαθος πρεπει ναγινε!;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.ΗΤΑΝ ΦΘΗΝΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ.ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.