Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΜΑΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΧΙΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ

Από 5 έως 16 Σεπτεμβρίου 2011, προσωπικό από Μονάδες στην Περιοχή Ευθύνης της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, παρακολούθησε εκπαίδευση ...

Από 5 έως 16 Σεπτεμβρίου 2011, προσωπικό από Μονάδες στην Περιοχή Ευθύνης της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, παρακολούθησε εκπαίδευση με αντικείμενο την παροχή Α’ Βοηθειών στο πεδίο της Μάχης. Η συγκεκριμένη εκπαίδευση πραγματοποιείται σε όλους τους Σχηματισμούς και σκοπό έχει την επάνδρωση όλων των τμημάτων επιπέδου ομάδας, με τουλάχιστον ένα εκπαιδευμένο άτομο, στην παροχή πρώτων βοηθειών. Η σωστή αντιμετώπιση τραυμάτων σε αυτό το στάδιο, είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωση του προσωπικού.



1 σχόλιο

  1. Αυτη η εκπαίδευση δεν είναι νοσοκόμου μάχης.Είναι νοσοκόμου εντός στρατοπέδου,κερκίδας γηπέδου, λαικής αγοράς , μέχρι του εγγυήτερου φυλακίου το πολύ.
    Η αίθουσα εκπαιδεύσεως ειναι στο υπόγειο του κωτσόβολουυ?Πισω απο τους εκπαιδευόμενους βλέπω κούτες ηλ.συσκευών και παλέτες , δείχνει ότι το μέρος ή είναι υπο μετάθεση ή μετά το μάθημα τα στελέχη κάνουν παραδόσεις κατ'οίκον.
    Έχουν την κούκλα πάνω σε ενα σπασμένο τραπέζι, η Εποπίνα , έπρεπε να είχε τιμωρηθεί ,( αφού λογικά πρώτα είχε παρατηρηθεί)για το βραχιολορόλογο που φοράει και ο στρατιωτης της δευτερης φωτογραφίας για το μάκρος των μαλλιών του. Επειδή είναι σοβαρό πολύ να μιλάμε για νοσοκόμους μάχης πρώτης γραμμής, καλύτερα να ρίξουμε μια ματιά σε καλούς επαγγελματίες και όχι στον μικρό ερασιτεχνικό στρατό μας που τέτοιες ώρες των χρειαζόμαστε μάχιμο, σοβαρό και ειλικρινά καταρτισμένο, όχι ψευτομοντελισμοί για καλοπροέραιτα άρθρα τόνωσης ηθικού καταποντισμένου στα τάρταρα (δυστυχώς). Παραθέτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις με σοβαρές ταινίες μικρού μήκους επι του θέματος για αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται.
    Επίσης , μερικοί Ελληναράδες ας μετράνε τα λόγια τους για τις Ε.Δ. των Η.Π. (και για τις Η.Π. γενικότερα)του οποίου χρωστάμε πάρα πολλά και ας πάρουμε ακόμη ένα μάθημα , το πως γίνονται οι σοβαρές εκπαιδεύσεις.
    Ενεργήστε για το καλό του Ελληνισμού άπαντες.

    http://www.youtube.com/watch?v=Yuw778aNAqY

    http://www.youtube.com/watch?v=18e7FARZDNg&feature=related
    επιπλέον και λίγο Βέλγικος στρατός , επίσης σοβαρός.

    http://www.youtube.com/watch?v=IyLEnQiZXQk&feature=related
    Έχουμε παραπλήσια εκπαίδευση σε Ελίτ μονάδες των Ε.Δ. μας, αλλά μετά απο αυτούς το χάος.

    Ο ΠΡΟΣΚΟΠΟΣ
    ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.