Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ, ΕΙΠΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΕΞ ΛΑΠΡΙΝΙΔΗΣ...

 Κληθείς να σχολιάσει τις σημερινές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου για έρευνες σε θαλάσσια περιοχή μεταξύ Καστ...


 Κληθείς να σχολιάσει τις σημερινές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου για έρευνες σε θαλάσσια περιοχή μεταξύ Καστελόριζου και Κύπρου, παραβιάζοντας κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας και διεκδικώντας μέρος της ελληνικής ΑΟΖ και αν στην περίπτωση που ο διεθνής παράγοντας και τα διαβήματα δεν νουθετήσουν την Τουρκία, η Ελλάδα θα έχει στις επιλογές της και την εμπόδιση των ερευνών, απειλώντας με στρατιωτικά μέτρα, ο κ. Λαμπρινίδης τόνισε ότι «η Ελλάδα κινήθηκε άμεσα.

"Αυτό που έχω τονίσει επανειλημμένα είναι ότι είναι πολύ μεγάλο λάθος να στρατιωτικοποιεί κανείς τη συζήτηση έτσι επειδή ενδιαφέρεται να το κάνει η Τουρκία, η οποία δεν έχει επιχειρήματα. Και γι' αυτό πηγαίνει συνήθως σε ένταση. Εμείς και επιχειρήματα έχουμε και ανελλιπώς τα προβάλλουμε και θωρακίζουμε τα συμφέροντα της χώρας, κάτι που συνεχίζουμε να κάνουμε". 

Ο Λαμπρινίδης προφανώς εννοεί πως ότι η τουρκία μπορεί να κάνει ότι γουστάρει κι αν ξεπεράσει και τα όρια και μας εκθέσει σαν εξουσία, θα της τραβήξουμε άλλο ένα διάβημα που θα είναι όλο δικό της. Και στον Αργοσαρωνικό να έρθει να κάνει γεώτρηση εμείς θα παραμείνουμε πιστοί στο δόγμα της μεταπολίτευσης... "ΟΤΙ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ ΚΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΜΑΣ"

3 σχόλια

  1. "να σε δειρω ειναι ανδρικο, να σε βρισω γυναικειο γιαυτο κι εγω σε μισω σε μισω σε μισω "
    Πολυ καλο επιχειρημα εξωτερικης πολιτικης για τους τουρκους.
    Ακομα με το που κανουν αποβαση σε νησι να τους ΜΟΥΤΖΩΣΟΥΜΕ !! θα ντραπουν και θα φυγουν
    Και βεβαια το υπεροπλο της διπλωματιας ,οι σημαδουρες σε ολο το Αιγαιο που να γραφουν "Φυγετε κακοι τουρκοι ,θα σας κανουμε ντα !"

    -------------------
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ !! βλεπουν τετοιους χεστες και ξεθαρευουν , και μπορει να χτυπησουν !!

    Μικρες οι πιθανοτητες βεβαια γιατι ξερουν και την επιχειρηματολογια του ΠΝ (ΧΑΡΠΟΥΝ ,ΕΞΟΣΕΤ,ΠΙΓΚΟΥΙΝ ΚΛΠ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα γιατί να τους μουτζώσουμε και να κουραστούμε; Απλά τους γυρίσουμε την πλάτη!!!! εεεεεεεεεεε;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ...ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.