Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ!

Υπεγραψαν την Δευτέρα που μας πέρασε την προέκταση της συμφωνίας που παρέχει στην ελεύθερη Κύπρο ρεύμα από τα κατεχόμενα οι χαρτογιακάδες τη...

Υπεγραψαν την Δευτέρα που μας πέρασε την προέκταση της συμφωνίας που παρέχει στην ελεύθερη Κύπρο ρεύμα από τα κατεχόμενα οι χαρτογιακάδες της ΑΗΚ. Τι τους απασχολεί; Η τιμή! Ναί η τιμή του ρεύματος και όχι η Τιμή του Ελληνισμού. Το ρεπορτάα από τον "φιλελεύθερο" μεταφέρει:

"Ο κ. Αποστολίδης πρόσθεσε ότι η συμφωνία προνοεί την παροχή ηλεκτρισμού για έξι μήνες, μέχρι το Φεβρουάριο του 2012. Η ισχύς καθημερινά θα μπορεί να φθάνει μέχρι και τα 120 MW ανάλογα με τις ανάγκες της ΑΗΚ αλλά και από την ευχέρεια των Τ/κ να παραχωρούν την ισχύ που ζητά η ΑΗΚ.

Η τιμή προβλέπεται να είναι κάπως χαμηλότερη από την πρώτη συμφωνία που υπεγράφη μετά τα τραγικά γεγονότα στο Μαρί και αυτό διότι η συμφωνία υπεγράφη στη βάση διαφορετικής φόρμουλας.

 Αναμένεται ότι εάν δεν υπάρχουν πολύ μεγάλες αυξήσεις στην τιμή του πετρελαίου σε δολάρια, η τιμή θα είναι κάπως χαμηλότερη σε σχέση με την προηγούμενη συμφωνία, η οποία ήταν σε τουρκικές λίρες, ενώ η δεύτερη θα είναι σε αμερικανικά δολάρια.

Αυτή είναι η κατάντια σήμερα κι όλα αυτά γιατί ο Χριστόφιας δεν ήξερε ότι οι εγκαταστάσεις της ΑΗΚ ήταν δίπλα στη Ναυτική Βάση και γιατί ένιωσε σαν την απατημένη σύζυγο που το μαθαίνει τελευταία...

www.stoxos.gr

----------------------------------------------------

 

1 σχόλιο

  1. Μωρε ας γινει το μπαμ με ΙΣΡΑΗΛ ΕΛΛΑΔΑ τουρκια και βλεπω το χριστοφια να ψαχνει που να βαλει την μπαλαντεζα για ρευμα . Οι επικοι με τον τουρκικο στρατο θα την εχουν κανει . Αντε να βρεις φιλους μετα να συνδεθεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.