Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΙΣ ΠΡΟΤΟΜΕΣ 4 ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΛΑΠΕΙ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ...

Αντιγράφουμε την είδηση όπως έρχεται από την Κύπρο: Τις μπρούτζινες προτομές τεσσάρων αγνοουμένων από τους Τρούλλους οι οποίες θα τοποθετ...

Αντιγράφουμε την είδηση όπως έρχεται από την Κύπρο:

Τις μπρούτζινες προτομές τεσσάρων αγνοουμένων από τους Τρούλλους οι οποίες θα τοποθετούνταν σε πάρκο της Κοινότητας, έκλεψαν τη Δευτέρα το βράδυ επιτήδειοι από εργαστήριο γλυπτικής στη Λάρνακα. Στη συνέχεια πούλησαν τις προτομές σε εργαστήριο επεξεργασίας μετάλλων στην Αραδίππου έναντι ευτελούς ποσού. Ωστόσο η Αστυνομία συνέλαβε τον ένα από τους ιδιοκτήτες του εργαστήριου ενώ εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον δεύτερου και καταζητείται και τρίτο άτομο.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι «χθες το πρωί λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι συγκεκριμένο άτομο είχε μεταβεί σε εργαστήριο επεξεργασίας μετάλλων που βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή Αραδίππου όπου πήρε εκεί προς πώληση τέσσερις μπρούτζινες μεταλλικές προτομές, ως παλαιά μέταλλα. Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου και άρχισαν έρευνες και εξετάσεις».

Ανακρίθηκε ένας από τους ιδιοκτήτες του εργαστηρίου ηλικίας 22 χρόνων από την Αραδίππου, ο οποίος αρχικά αρνήθηκε οτιδήποτε. Ωστόσο στη συνέχεια παραδέχθηκε και παρέδωσε στην Αστυνομία τέσσερις μπρούτζινες μεταλλικές προτομές οι οποίες απεικονίζουν τέσσερα πρόσωπα. Για την αγορά των τεσσάρων προτομών ο 22χρονος έδωσε 693 ευρώ.

Ο κ. Χρίστου ανέφερε ακόμα ότι ύστερα από περαιτέρω έρευνες της Αστυνομίας αποκαλύφθηκε πως οι τέσσερις προτομές κλάπηκαν από εργαστήριο γλυπτικής συγκεκριμένου γλύπτη που βρίσκεται στη Λάρνακα. Ο γλύπτης παραδέχθηκε ότι οι προτομές είχαν κλαπεί το προηγούμενο βράδυ από το εργαστήριο του και η αξία τους ανέρχεται στις 17 χιλιάδες ευρώ. Ανέφερε επίσης ότι οι προτομές αφορούν τέσσερα αγνοούμενα πρόσωπα από τους Τρούλλους και είχαν παραγγελθεί από το Κοινοτικό Συμβούλιο για να τοποθετηθούν σε πάρκο της κοινότητας.

Η Αστυνομία συνέλαβε τον 22χρονο ιδιοκτήτη του εργαστηρίου και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο και εξέδωσε εναντίον του διάταγμα διήμερης προσωποκράτησης. Επίσης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον δευτέρου ατόμου, επίσης ελληνοκύπριου το οποίο και καταζητείται από την Αστυνομία. Καταζητείται ακόμα τρίτο πρόσωπο για το οποίο ωστόσο η Αστυνομία δεν κατέχει οποιαδήποτε στοιχεία. (onlycy.com)

Κι αυτή η υπόθεση πάντως μας βΡΟΜΑ... Γέμισε και η Κύπρος.

---------------------------

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.