Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΜΠΙΜΠΟΓΛΟΥ: Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΣΠΕΡΝΕΙ ΣΠΟΡΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΔΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ, ΧΑΛΙΛ ΧΑΜΠΙΜΠΟΓΛΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ "ΤΟΥΡΚΩΝ" ΔΥΤΙΚΗΣ ...

ΔΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ, ΧΑΛΙΛ ΧΑΜΠΙΜΠΟΓΛΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ "ΤΟΥΡΚΩΝ" ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ:


«Η Τουρκία αποτελεί για την τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης μητέρα-πατρίδα. Είναι απόλυτα φυσιολογικό ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή, Μουσταφά Σάρνιτς, ως διπλωματικός απεσταλμένος της μητέρας πατρίδας, να συμμετέχει στις πολιτιστικές και κοινωνικές δραστηριότητες, της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης. Δεν γίνεται όμως να αποδεχθούμε το διαστρεβλωμένο λόγο που χρησιμοποιεί η εφημερίδα «Στόχος», για να μεταφέρει τη συμμετοχή του Γενικού Προξένου, Μουσταφά Σάρνιτς σε διάφορες εκδηλώσεις. Ο «Στόχος» είναι μια εφημερίδα που ξέρει καλά να στρέφεται εναντίον της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης…Οι ειδήσεις που δημοσιεύονται στην εφημερίδα υπό εχθρικούς προπαγανδιστικούς τίτλους και με εχθρική γλώσσα, αποτελούν απειλή για το ειρηνικό κλίμα της περιοχής και αυτός που σπέρνει σπόρους μίσους στην περιοχή δεν είναι άλλος από τον «Στόχο»…».

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ Ο ΧΑΜΠΙΜΠΟΓΛΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΠΛΑΪ ΣΤΟΝ ΣΕΡΙΦ, ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΕΧΙΝΟ.

Η ακριβής μετάφραση είναι από ΕΔΩ

9 σχόλια

  1. Κανεις δεν στρεφεται εναντιον της τουρκικης μειονοτητας δυτικης θρακης γιατι ΔΕΝ υπαρχει.

    Ισως ενοει την μουσουλμανικη με εξισλαμισμενους ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Εγω εγινα βουδιστης .Θελω να λεω οτι ειμαι κινεζος .Μπορω (απλα θα με παρουν για μ@λ@κ@).

    Μπορουμε αλλοι 5 βουδιστες να δηλωσουμε κινεζικη μειονοτητα και να ζητησουμε να μας απελευθερωσει η Κινα ?
    ΟΧΙ , ο αυτοπροσδιορισμος ειναι ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ οποτε ο προεδρος χαμποπιπογλου δεν εχει μελη ως ομαδα αλλα ως ατομα .

    Εγω πχ ειμαι προεδρος της τρινατατ και τομπακιανης μειονοτητας της ΕΛΛΑΔΟΣ ....
    Εχει?
    Εχει ! , εδωσα και 30 ευρω σε 6-7 πιτσιρικαδες να αυτοπροσδιοριστουν τρινιτατοτομπακιανοι
    --- το ιδιο γελοιος ειναι και ο χαμπιμπογλου --------

    Η δε αστυνομια επρεπε να τον συλαβει για φαρσα στον προξενο ο οποιος ειναι επισημο προσωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕ ΧΑΜΠΙΜΠΗ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΩΡΑ,ΘΑ ΧΟΡΕΥΕΙΣ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΗ ΓΙΑ ΧΑΜΠΙΜΠΗ ΜΑΊΜΟΥΝΗ.=

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛ ΜΟΥΣΤΑΦΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οταν θα ερθει η ωρα μογγολε που θα κρυφθης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τον φίλο που έγραψε 16/8/11 1:59 μμ ότι στην Φωτογραφία είναι ο Τσουκάλ , δεν είναι εκεί αδερφέ το zητούμενο . Στην Θράκη αυτή την στιγμή παίzεται ένα παιχνίδι χοντρό και οι αρμόδιες διωκτικές και Υπηρεσιακές αρχές αρκούνται στο να καταγράφουν τα περιστατικά χωρίς αντίδραση. Εκεί είναι το Ζητούμενο και αφήνουν αυτούς τους τύπους ανεξέλεγκτα να προσηλυτίzουν και να Γενιτσαρεύουν τον κόσμο. Ορισμένοι δε από αυτούς τους εγκάθετους της Άγκυρας φέρονται στην καθημερινή τους zωή και στον περίγυρό τους σαν να έχουν Τουρκική εντολή Εξουσιαστή μέσα στην Ελληνικότατη Θράκη !!!!! και οι ΑΡΧΕΣ όλα αυτά τα γνωρίzουν αλλά περιμένουν εντολές από τους Διοικητές και τους Αρχηγούς που έχουνε ξεχάσει να τους ενημερώσουν γιατί βρίσκονται σε …… meeting σαν υφιστάμενοι που είναι μια zωή ψυχή τε και σώματι με τα αφεντικά , τους πολιτικάντηδες !!!!!! Κατάλαβες φίλε γι αυτό κάνουν ότι τους καπνίσει οι πρακτορίσκοι του εχθρού !!!!!!!!

    Oργάνωση Ελληνόψυχων Νέων

    Το Γεράκι της Θράκης

    Επικ/νια : oentogerakitisthrakis@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΨΑΛΗ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΟΙ ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΛΜΑΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΗΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΤΕ ΩΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΓΙΑ ΩΡΑ!!!ΟΧΙ ΑΛΛΟ.ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ Κ ΚΑΙΝΟΥΡΓΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ!!!ΑΠΑ...ΜΗΠΩΣ Ν'ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΔΩ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΟΥΣ 106.2FM ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚ ΣΤΑΘΜΟ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ... ΑΡΑΖΟΥΝΕ...

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ...ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΩΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΝΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για ποια Τουρκική μειονότητα μιλάει ο γελοιος τύπος?? Εννοεί τους Πομάκους που είναι μουσουλμανική μειονότητα??
    Αν τους θεωρεί Τουρκική μειονότητα και αν και αυτοί θεωρούν το ίδιο για τον ευατό τους ας τους πάρει στο χωριό του και ας μας αδειάσει τη γωνιά μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.