Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ Ο ΧΑΜΠΙΜΠΟΓΛΟΥ

Ο επικεφαλής της αυτοαποκαλούμενης Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας "τούρκων" δυτικής Θράκης, μετά την επίθεση στον "Στόχο" την π...


Ο επικεφαλής της αυτοαποκαλούμενης Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας "τούρκων" δυτικής Θράκης, μετά την επίθεση στον "Στόχο" την προηγούμενη εβδομάδα, ξεκίνησε εκ νέου τις επαφές του με τους εγκάθετους ενημερωτές του προξενείου της Κομοτηνής. Σε διαφορετικές ημερομηνίες επισκέφτηκε την εφημερίδα Μπιρλίκ, το περιοδικό Αζινλίκτσα, τις εφημερίδες Γκιουντέμ, Μιλλέτ, Τζουμχουριέτ και το περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί. Ο πρόεδρος Χαμπίμπογλου επισκέφτηκε επίσης τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Radio City και Çınar FM και τόνισε την μεγάλη σημασία που έχουν τα γραπτά και ραδιοφωνικά ΜΜΕ για τον δημοκρατικό αγώνα της "τουρκικής" μειονότητας της Δυτικής Θράκης, όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιέυματα.

Ας θυμηθούμε όμως τι δήλωσε ο Χαμπίμπογλου για τον "Στόχο" αναφορικά με την δημοσίευση φωτογραφίας του τεθωρακισμένου οχήματος του τούρκου πρόξενου από την εφημερίδα μας:

«Η Τουρκία αποτελεί για την τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης μητέρα-πατρίδα. Είναι απόλυτα φυσιολογικό ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή, Μουσταφά Σάρνιτς, ως διπλωματικός απεσταλμένος της μητέρας πατρίδας, να συμμετέχει στις πολιτιστικές και κοινωνικές δραστηριότητες, της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης. Δεν γίνεται όμως να αποδεχθούμε το διαστρεβλωμένο λόγο που χρησιμοποιεί η εφημερίδα «Στόχος», για να μεταφέρει τη συμμετοχή του Γενικού Προξένου, Μουσταφά Σάρνιτς σε διάφορες εκδηλώσεις. Ο «Στόχος» είναι μια εφημερίδα που ξέρει καλά να στρέφεται εναντίον της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης…Οι ειδήσεις που δημοσιεύονται στην εφημερίδα υπό εχθρικούς προπαγανδιστικούς τίτλους και με εχθρική γλώσσα, αποτελούν απειλή για το ειρηνικό κλίμα της περιοχής και αυτός που σπέρνει σπόρους μίσους στην περιοχή δεν είναι άλλος από τον «Στόχο»…».

πηγη 


3 σχόλια

  1. Ας καταλαβουν ΟΛΟΙ οτι τις ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ καθε χωρας τις καθοριζουν ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ και ΟΧΙ οι καθε λογης καραγκιοζηδες (πχ προεδρος Τουρκικης μειονοτητας ΧΑΛΠΙΛΠΟΓΛΟΥ,προεδρος Τ&τομπακο μειονοτητας ΜΠΙΛΥ κλπ κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕ ΧΑΜΠΙΜΠΗ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΜΠΙΜΠΗ,ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΑΛ ΧΑΜΠΙΜΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H μειονοτητα στην θρακη ειναι θρησκευτικη και οχι εθνικη....σε οποιον δεν αρεσει...ας παει στην δημοκρατικη τουρκια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.