Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΑΦΙΣΣΟΚΟΛΗΤΕΣ" ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΙΣΣΟΚΟΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ!

Εχθές το πρωϊ (ξημερώματα) συνελλήφθησαν δυό νεαροί στην Θεσσαλονίκη να αφισσοκολούν την αφίσσα με τον Τζέφρυ "αν φας" και "π...

Εχθές το πρωϊ (ξημερώματα) συνελλήφθησαν δυό νεαροί στην Θεσσαλονίκη να αφισσοκολούν την αφίσσα με τον Τζέφρυ "αν φας" και "προφίλ" με την ένδειξη "Καταζητείται". Η αφίσσα ήταν του "συγκροτήματος Καραμπελιά" και υπογράφονταν από το περιοδικό "άρδην" και την εφημερίδα "ρήξη". Τους νεαρούς σύμφωνα με πληροφορίες έπιασαν "στα πράσα" και με τα πινέλα στα χέρια δύο "Ζητάδες". 

Μετά την τεράστια έκταση που πήρε το ζήτημα στο διαδίκτυο και την δημοσίευση της επίμαχης αφίσσας από εκατοντάδες ιστότοπους, είναι βέβαιο ότι οι καλύτεροι "αφισσοκολητές" του Καραμπελιά ήταν οι δύο "Ζητάδες" αφού κατάφεραν με την ενέργεια τους να δούν την αφίσσα αυτή πολλές εκατοντάδες χιλιάδες μάτια και σίγουρα πολύ περισσότερα από αυτά που θα την έβλεπαν άν είχαν ολοκληρώσει την ενέργεια τους οι νεαροί αφισσοκολητές. Ακολουθεί η επίμαχη αφίσσα:

 

4 σχόλια

  1. Τις χιλιάδες αφίσες του ΚΚΕ που τοποθέτησαν τελευταίες μέρες για το φεστιβάλ τους, δεν τις βλέπουνε οι ΖΗΤάδες;;
    Ούτε τις αφισοκολλήσεις των αναρχικών που γίνονται -ειδικά στο κέντρο- μέρα μεσημέρι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αφίσσα έπρεπε να αναγράφει μετά το ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ και την φράση "Μόνο νεκρός". Μην τον ξαναπληρώνουμε ταϊζοντάς τον στην φυλακή τον πανάχρηστο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ισως να μην τον βρειτε ως ΓΑΠ αλλα ως ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ.ΠΡΟΣΟΧΗ προκειται για το ιδιο προσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι ζηταδες δεν κοιτάνε που αμοιβονται με ψίχουλα αλλα στηρίζουν το σαπιο καθεστημένο που τους ταιζει. Μετά θελουν ο κόσμος να τους συμπαθεί. Δυστυχώς προέρχονται απο τα κατώτερα στρώματα της κοινωνίας-πολλοι εχουν και άσχημα κατάλοιπα και για αυτό λειτουργούν έτσι. Στο τελευταίο εχω προσωπική πείρα δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.