Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΑΞΙΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ

H παράδοση που ξεκίνησε ο μακαριστός Μητροπολίτης Κόνιτσας Σεβαστιανός, συνεχίζεται. Για μια ακόμη χρονιά θα τελεστεί φέτος η Αγρυπνία στην ...

H παράδοση που ξεκίνησε ο μακαριστός Μητροπολίτης Κόνιτσας Σεβαστιανός, συνεχίζεται. Για μια ακόμη χρονιά θα τελεστεί φέτος η Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Μολυβδοσκεπάστου, την Κυριακή παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, με ώρα έναρξης την 9.00 βραδινή που θα συνεχιστεί με Θεία Λειτουργία μέχρι το πρωί της επομένης, γιορτή της Κοίμησης της Θεοτόκου.
Σε εγκύκλιό του ο μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέας που θα χοροστατήσει στις θρησκευτικές εκδηλώσεις, τονίζει ότι η γιορτή της Παναγίας είναι μοναδική ευκαιρία να στείλουμε επείγοντα μηνύματα στον Ουρανό με τις θερμές προσευχές στην Υπεραγία Θεοτόκο, επαναλαμβάνοντας το ελπιδοφόρο μήνυμα: «Διάσωσον από κινδύνων τους δούλους Σου Θεοτόκε».
Ο κ. Ανδρέας τονίζει επίσης και τα εξής:
«Ο φετινός Δεκαπενταύγουστος βρίσκει όλο τον κόσμο, αλλά και την προσφιλή μας Πατρίδα, σε μια πρωτόγνωρη κρίση... Έτσι, είδαμε να ξεσηκώνονται οι άνθρωποι και να κατασκηνώνουν στις πλατείες των μεγάλων πόλεων για να διαδηλώσουν την έντονη διαμαρτυρία τους στην φορομπηχτική μανία της Πολιτείας. Πέρα, όμως, από αυτά έχουμε και τα εθνικά μας θέματα: το Βορειοηπειρωτικό, το Κυπριακό, το Σκοπιανό, το Αιγαίο και την Θράκη, που (τα δύο τελευταία) βρίσκονται μονίμως στο στόχαστρο της εξ Ανατολών γείτονες, για να παραλείψουμε το σοβαρό πρόβλημα των λαθρομεταναστών, που τείνει να γίνει μεγάλη και αθεράπευτη πληγή στην Ελληνική κοινωνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.