Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!

Ξημερώματα της 14ης Ιουλίου του 1974. Ώρα 3.30. Οι υποτιθέμενες "διαπραγματεύσεις" Ελλάδος, Τουρκίας και Βρετανίας με σκοπό την εύ...

Ξημερώματα της 14ης Ιουλίου του 1974. Ώρα 3.30. Οι υποτιθέμενες "διαπραγματεύσεις" Ελλάδος, Τουρκίας και Βρετανίας με σκοπό την εύρεση λύσεως σχετικά με το κυπριακό ζήτημα αποτυγχάνουν και σημαίνουν την αρχή του τέλους. Μιας τελικής πράξεως προδεδικασμένης και προαποφασισμένης μέσα σε σκοτεινές στοές, εκεί όπου οι παγκόσμιοι εντολοδότες κινούν τα νήματα στις κατά τόπους μαριονέτες που άλλοτε ονομάζονται "εθνάρχες", ενίοτε "κυβερνήτες" και κατά το πλέον σύνηθες "ηγέτες".

Έτσι και τότε λοιπόν. Η απόφαση είχε παρθεί. Τα ελληνικά εδάφη της Μεγαλοννήσου έπρεπε να περιέλθουν στην κατοχή της πάντοτε φιλικώς διακείμενης έναντι του σιωνισμού Τουρκίας. Ο ενορχηστρωτής της μεγάλης τραγωδίας, ο Χένρυ Κίσσινγκερ, οδηγούσε τις εξελίξεις με τη μαεστρία ενός ικανού ανθρώπου ο οποίος είχε απεναντί του έναν άνθρωπο ο οποίος ενεφανίσθη στην ελληνική πολιτική σκηνή ως ριφθείς από αλεξιπτώτου λίγες δεκαετίες πιο πριν. Το όνομα αυτού, Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Οι ελληνικές αντιδράσεις για την αποτυχία των διαπραγματεύσεων, θα περιοριστούν στο διπλωματικό τομέα, ενώ ταυτόχρονα διαχέεται εντέχνως στον ελληνικό τύπο και συνεπώς στο λαό ένα κλίμα αδυναμίας και ανικανότητας της ελληνικής πολιτείας να δράσει στρατιωτικά. Πρόκειται για την αλήστου μνήμης στιγμή, κατά την οποία ο μέγας "Εθνάρχης" (σύμφωνα πάντα με τους οπαδούς της Ν.Δ.) εκστόμισε το επιεικώς ανεκδιήγητο "Η Κύπρος κείται μακράν". Ήταν ο ίδιος "Εθνάρχης" που όταν ανέλαβε την εξουσία το 1974 παρέλαβε από το στρατιωτικό καθεστώς πλεόνασμα 4,3 δις δραχμών, λέγοντας ότι παρέλαβε καμένη γη, ενώ το 1979 η χώρα παρουσίαζε έλλειμα της τάξεως των δύο δις. Ήταν ο ίδιος "Εθνάρχης" που ανέφερε εντός του ελληνικού κοινοβουλίου τη γνωστή ρήση "Η Ελλάς ανήκει στη Δύση", για να λάβει την πληρωμένη πολιτικάντικη απάντηση που εύκολα λησμονήθηκε. Ήταν ο ίδιος "Εθνάρχης" που έφερε στην ελληνική πολιτική σκηνή δύο ακόμη συγγενείς του σύμφωνα πάντα με τις επιταγές της καλοδεχούμενης από τον ελληνικό λαό οικογενειοκρατείας. Δυστυχώς αυτοί είμεθα οι Έλληνες.

Κλείνοντας την περί εθναρχίας παρένθεση κι επανερχόμενοι στον Αττίλα, στις 15 Αυγούστου τα τουρκικά στρατεύματα εισβολής καταλαμβάνουν την περιοχή της Αμμοχώστου και στις 16 Αυγούστου προχωρούν στην περιοχή της Μόρφου. Έκτοτε από στρατεύματα εισβολής μεταβάλονται σε στρατεύματα κατοχής, συνυφασμένα πάντοτε με την ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές κατοχή του 36,4% των κυπριακών εδαφών, τους 1600 και πλέον αγνοουμένους και τους 200.000 Κύπριους αδελφούς μας που πήραν τον καταραμένο δρόμο της προσφυγιάς.

Για τον Πατριωτικό Ελληνικό Σύνδεσμο ο ελληνικός Δεκαπενταύγουστος, θα είναι πάντοτε στοιχειωμένος. Θα τον στοιχειώνει αυτό το ΓΙΑΤΙ της προδοσίας και της ταπείνωσης από τις ορδές των βαρβάρων που μας κουβαλήθηκαν από τα βάθη της στέππας και μας παρουσιάζονται ως συντοπίτες του Ζήνωνος και κληρονόμοι του αρχαίου θεάτρου της Σαλαμίνος. Αυτοί που μετά βίας αντιλαμβάνονται το περίπλοκο περιεχόμενο μιας καμηλοδρομίας. Ξυπνήστε επιτέλους Έλληνες, ξυπνήστε επιτέλους καθηγητάδες που μας διδάσκετε ιστορία. Δεν υπάρχουν τουρκοκύπριοι παρά μόνο Τούρκοι έποικοι του 1680 και εισβολείς. Έγείρου επιτέλους ελληνικέ και άξιε της μοίρας σου λαέ και απαίτησε το άνοιγμα του φακέλου της Κύπρου. Μην καταπίνεις αμάσητα όσα σου σερβίρουν οι αμερικανοτραφείς μεγαλοδημοσιογράφοι που κάθε τρεις και λίγο ανοίγουν "φακέλους" παριστάνοντας τους παντογνώστες και επιρρίπτοντας πάσα ευθύνη στον ήρωα της Ε.Ο.Κ.Α. και ψυχρό εκτελεστή των Άγγλων πρακτόρων Νίκο Σαμψών. Ό,τι δε λύεται κόπτεται. Και το εθνικό πρόβλημα της Κύπρου μπορεί να λυθεί μόνο με στρατιωτική επίθεση και εν συνεχεία απελευθέρωση των κατεχομένων εδαφών μας. Ουδέν το ακατόρθωτον υπό των Ελλήνων. Αρκεί να το νιώσουμε, αρκεί να το πιστέψουμε, αρκεί να πολεμήσουμε.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ: Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.