Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΠΕΙΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑΝΩΝ ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ ΑΔΕΙΑΖΕ ΣΠΙΤΙΑ …ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Οι εγκληματικές – “ευεργετικές διατάξεις Καστανίδη” επιτάχυναν τη μετατροπή της κοινωνίας μας σε ζούγκλα: Συνελήφθη 23χρονος Γεωργιανός, μέλ...

Οι εγκληματικές – “ευεργετικές διατάξεις Καστανίδη” επιτάχυναν τη μετατροπή της κοινωνίας μας σε ζούγκλα: Συνελήφθη 23χρονος Γεωργιανός, μέλος σπείρας, ο οποίος μόλις τον Απρίλιο είχε αποφυλακιστεί από το Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού, με απόφαση Βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Πειραιά, όπου κρατείτο για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Το εν λόγω κελεπούρι συνελήφθη στο Λαύριο, καθώς οι περιοχές Κερατέας, Μαραθώνος και Λαυρίου ήταν το επίκεντρο δράσης των μελών της εγκληματικής οργάνωσης διάρρηξης σπιτιών, τα οποία στην κυριολεξία έγδυναν.

Εκτιμάται ότι το τελευταίο δίμηνο έχουν διαπράξει περισσότερες από 16 διαρρήξεις στις συγκεκριμένες περιοχές. Οι συνεργοί του συλληφθέντα αναζητούνται ενώ ο τελευταίος οδηγήθηκε στο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, κατηγορούμενος για σύσταση και συμμορία, για διακεκριμένες κλοπές, και για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία.

Στο Ελλαδιστάν της ανθελληνικής μεταναστευτικής πολιτικής, των αριστεριστών προαγωγών-προστατών των εισαγόμενων σκουπιδιών και των άνευ μέτρου αποφυλακίσεων που επέβαλε ο πρώην υπουργός του «αντιρατσιστικού νόμου» Καστανίδης, μετετράπη η ελληνική κοινωνία σε ζούγκλα, υπό την αιγίδα της (ανθ)ελληνικής δικαιοσύνης. Και η ανωτέρω περίπτωση μια από τα ίδια είναι, λοιπόν. Έχουμε, άλλωστε, εμπεδώσει την «προστατευτική» τακτική της δικαιοσύνης (νόμοι Καστανίδη) απέναντι στους αλλοδαπούς εγκληματίες: ή σε ψυχιατρείο θα τους στέλνει, για δωρεάν διακοπές, όπως έπραξε με τον σφαγέα του 44χρονου Έλληνα στην 3ης Σεπτεμβρίου, ή … απολύτως τίποτα!

http://xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.