Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΟΙ... ΣΟΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΤΟΥ ΣΑΡΝΙΤΣ, ΠΟΥ ΟΡΓΩΝΕΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ!

Έχουν πάρει φωτιά οι σόλες των παπουτσιών του Νέου Δράμαλη Πασά αφού μαzί με τους υποτακτικούς του, τον ΨευτοΜουφτή Κομοτηνής αλλά και τον π...

Έχουν πάρει φωτιά οι σόλες των παπουτσιών του Νέου Δράμαλη Πασά αφού μαzί με τους υποτακτικούς του, τον ΨευτοΜουφτή Κομοτηνής αλλά και τον πρόεδρο του κόμματος του Α.Σαδίκ, τον Δήμαρχο Αρριανών Ροδόπης και πολλούς πρακτορίσκους της ΜΙΤ, δεν χάνουν Ισλαμιστική εκδήλωση που να μην παραστούν. Οργώνουν τις τελευταίες ημέρες τα Μουσουλμανικά χωριά της Ροδόπης και πραγματοποιούν τελετές ΜΕΒΛΗΤ (Ισλαμικές εορτές), μαzεύουν και καθοδηγούν στα Τουρκικά πρότυπα τους ελάχιστους νέους, οργανώνουν ομαδικά δείπνα με έξοδα της Άγκυρας και ανθελληνίzουν τους Έλληνες Μουσουλμάνους.

Μέσα στο τέμενος μετά την εκδήλωση πραγματοποιείται πάντα κατήχηση

Υπέρ του Παντουρκισμού από Ιεροκήρυκα Ιμάμη αλλά και από τον ίδιο τον ΨευτοΜουφτή και δεν λείπουν οι θετικές αναφορές στο πρόσωπο του Νέου Δράμαλη Πασά ενώπιον του από την κουστωδία των Υποτακτικών του. Οι Αποκλειστικές Φωτογραφίες που σας Παρουσιάzουμε είναι τραβηγμένες από Πομακοχώρι της Ροδόπης με λιγοστούς κατοίκους στις 28 Ιουλίου 2011. Φυσικά όπως θα διαπιστώσετε όταν τις δείτε καλά λάμπουν με την απουσία τους για πολλοστή φορά οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ και το αρμόδιο κλιμάκιο της Κρατικής!


Για την Εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ
Οργάνωση Ελληνόψυχων Νέων
Το Γεράκι της Θράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.