Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ… ΓΙΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ…

Ρέει …το χρήμα στην κυβέρνηση! Όχι, καλέ, για τους Έλληνες πολίτες! Μην πάει το μυαλό μας αμέσως στο ….καλό. Πακτωλός χρημάτων για την κα...

Ρέει …το χρήμα στην κυβέρνηση! Όχι, καλέ, για τους Έλληνες πολίτες! Μην πάει το μυαλό μας αμέσως στο ….καλό.


Πακτωλός χρημάτων για την καλοπέραση, την καλοφαγία, και την πάνοπλη προστασία των ηγετών μας, των πολιτικάντηδων. Αυτή δε η προστασία, άλλο πράγμα. Μα, ποιοι είναι; ο Ομπάμα ή η Μέρκελ; Όπως και να’ χει, ζητάμε εκ των προτέρων συγγνώμη, αν όσα διαβάσετε παρακάτω σας προκαλέσουν… ίλιγγο και αισθήματα οργής.

Δύο ολοκαίνουργιες θωρακισμένες λιμουζίνες BMW παρήγγειλαν η τέως υπουργάρα Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου και η ετέρα υπουργάρα Προ-ΠΟ Χ. Παπουτσής. Και ως καλά παιδιά, οι δυο υπουργοί-σεΐχηδες έβαλαν το χέρι τους βαθιά… στην τσέπη του οικονομικά, εξαντλημένου, Έλληνα και είπαν να ενισχύσουν και την γερμανική αυτοβιομηχανία. Μέρκελ είναι αυτή, μην την κακοκαρδίσουμε! Το συνολικό κόστος; 1.500.000 ευρώ.

Αυτό θα πει σεβασμός στο δημόσιο χρήμα, αυτό θα πει μάχη για την … αποδοτική επένδυση των χρημάτων του Έλληνα! Βλέπετε, η παραγγελία έγινε για λόγους υψίστης ασφαλείας των δύο υπουργών από πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον τους, μιας και ο Έλληνας, λόγω της οικονομικής κρίσης, θα μεταλλαχθεί … σε κοινό τρομοκράτη. Έτσι, τα ως άνω οχήματα φέρουν την τελευταίου τύπου θωράκιση, προκειμένου να παρέχουν στους επιβαίνοντες προστασία ακόμη και από επίθεση με αντιαρματικά βλήματα (γιαούρτια, παπούτσια, ντοματούλες, άντε και καμιά … ψιχάλα από την στοματική κοιλότητα).

Το δε προκλητικό της υπόθεσης συνεχίστηκε. Διότι οι χλιδάτες θωρακισμένες λιμουζίνες προκάλεσαν ενδοκυβερνητικό επεισόδιο, καθώς η παραλαβή τους έγινε τρεις ημέρες πριν από τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης. Η μια παραδόθηκε στην υπουργάρα κ. Παπουτσή και την άλλη παρέλαβε ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος, αν και υποβαθμίστηκε στο υπουργείο Περιβάλλοντος, παρ’ όλα αυτά επιχείρησε να πάρει μαζί του το …τανκ. Ο νέος και πολλά «βαρύς» αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Μπένι αντέδρασε, όμως, έντονα και νίκησε τον υποβαθμισμένο συνάδελφό του, μιας και πέρασε η άποψη, ότι το αυτοκίνητο ανήκει στον υπουργό Οικονομικών, ο οποίος κινδυνεύει περισσότερο από τους τρομοκράτες σε σχέση με τον υπουργό που ασχολείται με τα σκουπίδια…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.