Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΛΕΦΤΑ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Σύμφωνα με το υπουργείο εξωτερικών φέτος δεν θα δωθούν υποτροφίες σε βορειοηπειρώτες λόγω της οικονομικής κρίσης. Από την άλλη μεριά σύμφωνα...

Σύμφωνα με το υπουργείο εξωτερικών φέτος δεν θα δωθούν υποτροφίες σε βορειοηπειρώτες λόγω της οικονομικής κρίσης. Από την άλλη μεριά σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας “στα πλαίσια του Προγράμματος Πολιτιστικής συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής και της Αλβανικής Κυβέρνσης” προσφέρει υποτροφίες σε αλβανούς μαθητές. Οπότε για άλλη μία φορά έχουμε ότι “λεφτά υπάρχουν” για τους ξένους, ενώ για τους Έλληνες “δεν υπάρχει σάλιο”. Εκτός βεβαίως και αν η Ελληνική Κυβέρνηση προσπαθεί, να αναγκάσει σε εξαλβανισμό τους Έλληνες Βορειοηπειρώτες, θεωρόντας τους ξένους.

Αυτή φυσικά είναι η χειρότερη από τις επιλογές, η οποία δείχνει να είναι και η αληθινή στην προκειμένη περίπτωση,αφού δυσκόλως μπορεί να εξηγηθεί η “σύμπτωση” πως από την μία η Ελληνική(;;) Κυβέρνηση τους αναγκάζει να χρησιμοποιήσουν την αλβανική υπηκοότητα προκειμένου να λάβουν την υποτροφία και από την άλλη στην σελίδα της “ανοιχτής” διακυβέρνησης, για την οποία δαπανήθηκαν πολλά χρήματα του Ελληνικού Λαού, τα ποντιακά, τα αρβανίτικα και τα βλάχικα θεωρούνται ξένες γλώσσες! Επειδή βεβαίως μια επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση βγαίνει το συμπέρασμα, ότι άμα συνεχίσει να υφίσταται το παρόν πολιτικό σύστημα σε λιγάκι θα μιλάμε για κρητική μειονότητα, αθηναϊκή μειονότητα κλπ.

Το “λάθος”, βέβαια, στην “ανοιχτή” (τόσο ανοιχτή που τα σχόλια που διαφωνούν διαγράφονται) διακυβέρνηση διορθώθηκε, όπως βρέθηκε και το απωλολο άρθρο του συντάγματος περί παιδείας, όμως αυτά τα επαναλαμβανόμενα στοχευμένα “λάθη” δείχνουν ένα προφανές σχέδιο αφελληνισμού, το οποίο περιμένει στιγμές αδράνειας για να προχωρήσει και την συνήθεια για να επικρατήσει.

http://xryshaygh.wordpress.com

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.